Световни диджеи превземат връх Бунарджика в Пловдив

Световни диджеи превземат връх Бунарджика в Пловдив

LOST in HILLS е музикален фестивал за електронна музика в страната ни, в който ще вземат участие над 20 артисти. Събитието, чийто организатори са Павел Делев – Пачо и Петър Филипов – Пепо, се осъществява с подкрепата на “Община Пловдив” и е част от "Kултурния Календар” на града.

Мястото на събитието е повече от емблематично. Lost In Hills ще разлюлее върха на парк-тепе Бунарджика, където се слеят магичния дух на Пловдив, красивия залез над града и аудио визуално шоу, поднесено от любимците на публиката.

„Ние сме едни от пионерите на електронната музика в България. Специално за града правим първите събития още през 1997-1998 г. и до ден днешен продължаваме да поддържаме тази електронна култура. Музиката е хаус, тек хаус, техно. Това е една култура, която ние развиваме и поддържаме. Поради тази причина стигнахме до този много атрактивен фестивал, идеята за който имаме от повече от 10 години“, споделя Павел Делев – Пачо.

„Това е една наша мечта, която от дълги години се опитваме да осъществим и най-после, с помощта на Община Пловдив, имаме тази възможност. Любителите на музиката ще имат възможността да се насладят на над 20 диджеи, позиционирани на две специално изградени сцени. Гвоздеят в програмата ще бъде нашият приятел и топ DJ Chus от Испания. Очакваме едно незабравимо преживяване на 10-и“, допълва Петър Филипов – Пепо.

В афиша на събитието са още и: PACHO & PEPO / Ellectrica, Cloning Sound CHRISTIAN CRAКEN / Phobia, PEPPOU / EXE Club, EXE Audio

DIMO BG / World Up Records, MAX & DANNY / Ellectrica, Recordings VANINA / EXE Club, ZLATINA DIMITROVA и Dr. Radev / E-Booking.


10-ти юни, Lost In Hills, връх Бунарджика - Пловдивм – бъди там.

Коментирай