Сватба на сцената: Орлин Горанов и Кристина Димитрова ожениха двойка на Дискотека на 80-те СНИМКИ

Сватба на сцената: Орлин Горанов и Кристина Димитрова ожениха двойка на Дискотека на 80-те СНИМКИ

Орлин Горанов и Кристина Димитрова почти ожениха влюбена двойка в Пазарджик по време на участието си в култовата Дискотека на 80-те и 90-те, която вече завихря истинска музикална еуфория из градовете на страната.

Големите изпълнители предизвикаха неповторима еуфория с присъствието си, а Орлин Горанов влезе в неподозирана роля, за изненада дори и на сценичната му партньорка Криси Димитрова.

На купона миналата събота в пазарджишкия ресторант "Тайгър Хаус" двамата станаха участници в добре замислен план с предложение за брак, за който бъдещата булка дори и не подозираше. По средата на изпълненията им, Орлин показа пред пълната до пръсване зала една "изгубена" лична карта и поиска притежателката й да се качи на сцената при него. Минути след това се разигра истинска романтична история, защото приятелят на жената клекна на колене и й предложи брак пред слисания поглед на големите ни звезди.

Така много скоро, освен музика и танци, култовата дискотека на 80-те и 90-те ще има и първата си сватба, защото се очаква двойката да се врече във вярност още това лято.

Освен много влюбени двойки обаче, емблематичното диско парти привлича вече все повече и повече големи звезди, които с радост възраждат най-бляскавите си години пред многобройна и доста екзалтирана публика.

Проектът Дискотека на 80-те и 90-те е факт благодарение на DJ Емо Йорданов, който отдавна приема тази музика за своя житейска кауза, а на пулта редом до него е и емблематичният DJ Васко Громков, когото можем да гледаме и в ефира на БНТ 2 с класацията му Ново 10+2.

След броени дни, в събота, на 24 февруари, този път в Калояновата крепост в Арбанаси, Велико Търново, любимката на цял Бургас - Тони Димитрова така ще подгрее феновете, че свят ще им се завие. А с нея ще бъдат и легендите от група "Диана Експрес", Илия Ангелов и Митко Щерев, с които партито няма шанс да не стане епично. Купонът не може да мине и без харизматичната певица Илиана Росини, която вдига страстите на дансинга още повече с изпълненията си./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай