Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" с голям зимен концерт в...

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" с голям зимен концерт в...

След края на тазгодишното лятно турне "Пет летни концерта, без да броим зимния" ето, че за Стефан Вълдобрев, "Обичайните заподозрени" и многобройните им фенове дойде ред "да преброят" и зимния.

Това ще се случи на 11 ноември в зала 1 на НДК с начало 20.00 ч. и е под сериозното заглавие "ГОЛЕМИЯТ ЗИМЕН КОНЦЕРТ"!

"Срещаме хора с всякакви интереси, професии, сфери на живота и най-важното - от всякакви поколения, от шест до шейсетгодишни. Добре дошли са отново или за първи път на наша изява", така приканват с усмивка от бандата и обещават дружно да се преброим, да си преговорим песните им и да си прекараме поне толкова добре, колкото всеки път досега.

Разбиха колата на известен музикант! Откраднати са скъпи вещи

Това ще е втори по ред концерт за Стефан Вълдобрев и бандата му на тази сцена, след този от май 2018-та, когато буквално препълниха залата с възможно най-усмихната, най-чаровна и сърцата публика - тяхната.

В продължение на два часа ще бъдат изпълнени най-добрите песни на изпълнителите, сред които са: "По-полека", "Холивуд", "Рай", "Към", "Едно", "Тази песен не е за любов", "Фойерверк", "Аз ли съм или не съм", "Бряг с цвят най-зелен", "Сняг над Сахара", "Обичам те, мила", "Да" и други.

Билети за ГОЛЕМИЯ ЗИМЕН КОНЦЕРТ на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" вече се продават в системата на Eventim.bg, а цената им варира от 30 до 45 лв.

Събитието се организира от STROEJA и със съдействието на Столична община./show.blitz.bg

Коментирай