Случи се! Лили Иванова скочи в обятията на Камен Донев и призна, че... СНИМКИ

Случи се! Лили Иванова скочи в обятията на Камен Донев и призна, че... СНИМКИ

Лили Иванова рядко си позволява да говори за личния си живот, а още по-рядко пък да говори за чужди хора. Не така стои въпросът за Камен Донев, който изглежда е доста близък на примата. 

Появиха се техни снимки, на които се прегръщат и целуват. А Лили не пести комплиментите си за него. 

Камен Донев и спектакъла му „За сватбите“ разсмя естрадната прима Лили Иванова в НДК. Изпълнителката на „Ветрове“ отиде на крака при Донев и с интерес изгледа постановката от първия ред.

След края на спектакъла Иванова отиде зад кулисите, за да поздрави лично Донев за видяното от нея. Тя качи и няколко снимки от милата им среща в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

 

Под фотосите написа: „Благодаря на големия български артист Камен Донев за поканата да бъда гост на спектакъла му “За сватбите!”. Беше прекрасно изживяване! От цялото си сърце пожелавам на г-н Камен Донев здраве, щастие и още по-големи успехи през Новата 2023 г.!“

Припомняме ви, че в началото на месеца Камен уважи Лили на концерта й в Арената. Тогава той дори й подари отливка от носа си и млечнорозови рози. „Това е отливка от моя нос. Направи я скулпторът Георги Великов. Такива специални статуетки подарих и на колегите си от спектакъла „Сирано дьо Бержерак“, сподели тогава пред „Телеграф“ Камен Донев. Ето че сега Лили си връща жеста и лично отиде да го гледа. Принципно примата праща букети и поздравителни картички, но този път явно е различно и самата тя бе в залата./show.blitz.bg

Коментирай

Срам срам

Срам срам 19.12.2022 14:34

Една дума няма за победата на Аржентина???? Ако бяха Франсетата щяхте да ни надуете главите. Тези, които само мърсотии и злини са причинявали на България......помнете линията мажино.....

Бай Ху

Бай Ху 20.12.2022 9:09

А язе на камен донев ше му подарим отливка от моя юуй.

Един до бай Ху

Един до бай Ху 20.12.2022 13:52

Па да заеме Камен Донев та да ти строши празната глава дека мисли само глупости.

чироза

чироза 20.12.2022 22:19

Това бабе изкуфя нацяло бе.Не се ли вижда на кво прилича.То и други имаше чалнати,но си седнаха на гъза.На това чудо накрая ще остане само косата и скелета.Няма лошо.Който я харесва,да и плаща скъпите билети.Със сто и петдесет лева карам седмица.

Pop

Pop 20.12.2022 23:41

Otlivka ot tibulia

Бай Иван

Бай Иван 21.12.2022 2:49

Тя и за 3023 г. ще пожелае на някой артист всичко най най, както на времето е пяла на ушенце на Кан Аспарух. Вечната Лили Иванова.

Дядо Кольо

Дядо Кольо 01.01.2023 13:35

Зашто не оставите бабето намира има си явно мераци хи хи