Синовете на Стораро и Софка свалят мацки в Студентски

Синовете на Стораро и Софка свалят мацки в Студентски

Наследниците на Тони Стораро и Софи Маринова – Емрах и Лоренцо свалят заедно мацки по дискотеките. Наш репортер забеляза младоците да се забавляват заедно в столичен клуб. 

В компанията на известните наследници бе и младата тийнсензация Денис Теофиков, който за кратко време се превърна в най-търсеният и харесван изпълнител. Тримата тийнейджъри често може да бъдат забелязани заедно, тъй като освен еднаквата възраст ги свързва и любовта им към музиката.

20 миски окупираха Денис Теофиков СНИМКИ

Младите фолк звезди бяха забелязани да се забавляват на участие на колежката им Джена, която не пропусна възможност да ги поздрави и да им пожелае бляскава кариера с много хитове и верни почитатели.  

Братът на Фики потроши хотел

Лоренцо пръв се насочи към музиката и зад гърба си има вече няколко песни. Публиката обаче прие много топло Емрах и Денис и техните първи проекти. Денис проби на музикалната сцена с убийствен дует с Цветелина Янева, след което гръмна с два дуета с Емилия, които се превърнаха в най-големите хитове за тази година. 

Емрах пък представи своя първи хит, който е в дует с баща му Тони Стораро. Специалисти в областта предричат голямо бъдеще пред двамата младоци, които правят впечатление и с перфектен външен вид. Вече ги разпознават по улиците и всеки иска да се снима с тях, а фенките им са повече от напористи и често скачат директно на целувки, особено ако са ударили едно-две за отскок./show.blitz.bg

 

Коментирай