logo

Шок! Мария и Емануела лъснаха на лесбийски СНИМКИ

Шок! Мария и Емануела лъснаха на лесбийски СНИМКИ

Фолкпевицата Мария чукна 39 и напук на епидемичната обстановка в страната реши да вдигне щур купон, който завърши с извращения. 

Голяма изненада предизвика появата на купона на нейната колежка Емануела, тъй като никой не знаеше, че двете са толкова близки, че да се канят на лични празници. А топлите им отношения си проличаха и към края на вечерта, където се отдадоха на лесбийски ласки. 

По случай рождения си ден Мария отново смени цвета на косата си. “Това ли е цветът? Всъщност, винаги преди старта на личната ми нова година се връщам в естествения цвят (на косата). Обичам ви и готин уикенд, бонбони!” –  закачливо написа рожденичката. 

Тя събра най-близките си приятели на много шумно парти. И макар да се отказа от музикалната си кариера, припяваше на всички чалга песни, които се пуснаха на партито. Специален гост на звездата бе Софи Маринова, която не издържа и хвана микрофона, за да поздрави колежката си с едни от най-емблематичните си песни. 

Отношенията й с Емануела изненадаха всички, още повече интимността, която демонстрираха и увековечиха в Инстаграм. кадрите, на които се мляскат двете фолк гърли взривиха публичното пространство. 

За празника си, заралийката предпочете спортно елегантна визия в черно, пропускайки по-пищните тоалети в полза на комфорта и удобството си./show.blitz.bg
 

Коментирай

Име

Име 14.01.2021 11:20

Настъпани жаби. Гнус

........па

........па 14.01.2021 11:34

Пластмасови простафели.Пластмасата замърсява планетата.

Ебемги тия мастии

Ебемги тия мастии 14.01.2021 13:31

Ау котенца ще ви шибам и двете на калъп в дупетата перверзни пичета

Смъг - Балрог

Смъг - Балрог 16.01.2021 0:38

Не са лесбита, ами си тестват издръжливостта на хиалурона в джуките с тия млясканици. пробват дали ще се спукат, рооооооофл!

Еблю

Еблю 16.01.2021 6:45

Гледам и не вярвам на очите си.... спадна ми дори....зарад гнусните кози....