Шаферки отвлякоха Софи Маринова! Вижте къде я заведоха... (СНИМКИ)

Шаферки отвлякоха Софи Маринова! Вижте къде я заведоха... (СНИМКИ)

Шаферките на бъдещата булка Софи Маринова - дизайнерката София Борисова, "Мисис Баба" Дони Чачова, кметът на Владая Таня Иванова и дизайнерката Руслана Канева, подариха зрелищна изненада за ромския славей.

Екстравагантна бяла лимузина взе красивите дами от култов салон, където шаферките бяха поканили Софи да дойде, „уж” на проба за булчинската и шаферските рокли.

Изненадите започнаха с обличането на конкретен тоалет, след което топ-гримьорът Борислав Соколов, по-известен като Мис Бони, се погрижи за грима на Софи Маринова, а дружките й я поканиха в лимузината. Возилото се отправи на разходка из София.

Първото място, на което спряха, за да си направят фотосесия, бе площада пред храм паметник „Свети Александър Невски”. Последва поредица от снимки и пред НДК, а накрая на двучасовата разходка, лимузината остави шумната женска компания пред известен столичен хотел. Там Софи я очакваше най-голямата изненада.

Шаферките я поканиха да влезе първа в ресторанта, в който я бяха убедили, че ще вечерят, за да обсъдят на спокойствие подробностите около предстоящото щастливо събитие. Отваряйки вратата обаче, Софи Маринова ахна пред приказно украсената зала, в която я очакваха всички най-близки до сърцето й дами, облечени в червени рокли.

Последва нова щура фотосесия на фона на красивия хотелски интериор. След това започнаха наздравици и пожелания за щастлив семеен живот, много танци, песни от сърце и така до появата на младоженеца Гринго, който се появи накрая на вечерта, за да отведе Софи в специално приготвен за тях апартамент, подарък от хотела.

Организаторката на сватбата Дони Чачова разкри: „Това беше генералната репетиция за „Голямата Луда Сватба", която ще се състои на 24 март.”/show.blitz.bg

Коментирай

Hugs st

Hugs st 13.03.2019 13:15

КОВРИ !