Сашо Роман запя на улицата в Пловдив! Поводът си заслужава! (СНИМКИ)

Сашо Роман запя на улицата в Пловдив! Поводът си заслужава! (СНИМКИ)

Пловдивчани умеят да се веселят, а поредното доказателство за това се случи на една от оживените улици в града, в район „Централен”, където за нула време се завихри луд купон. Негов инициатор се оказа ромският славей Сашо Роман.

Той пя от сърце на местна фамилия, която празнуваше раждането на първото си внуче. Момченцето вероятно ще носи името на дядо си Христо, който не стъпва на земята от радост, научи репортер на „ШОУ”.

Малко, след като научили благата вест, от семейството набързо спретнали организацията на веселата фиеста, разказват ни щедро комшии на щастливата фамилия.

На улицата били изкарани маси, бил извикан да пее и Сашо Роман. Както става ясно от онова, което ни споделят близките на майката – тя и бебето са добре.

„Веднъж и ние да се веселим на улицата, няма само ромите в махалата да го правят. Дядо Христо напълно заслужава честта малкият да носи името му, а дано младите направят тая благородна постъпка и да го кръстят на него. Да е живо, здраво и много да ги радва детето”, не спират да редят благословии съседите.

Сашо Роман пък, вдъхновен от радостното събитие, събрал очите на всички с вихреното си представяне. Пял с пълно гърло и то емблематичните си песни„Мой ангеле” и други невероятни балади, с които разплаква сърцата и очите на празнуващите./show.blitz.bg

Коментирай