logo

Само в „ШОУ“: Мераклии за групов секс напират да карат новогодишната нощ в минералната баня в Хисаря

Само в „ШОУ“: Мераклии за групов секс напират да карат новогодишната нощ в минералната баня в Хисаря

Компания от мъже и жени на около 45-50 години, изявила неколкократно желание да изкара новогодишната нощ в Хисаря, но не къде да е, а в една от градските бани. Няколко пъти групата, която била от Родопите и почивала в Хисаря, напирала и звъняла в една от градските бани „Момина баня“.

Хората искали да си платят двойно и тройно, желаели да изпратят 2018 и да посрещнат 2019-та в басейна. Там щели да вкарат ядене, пиене и щели да се веселят до зори, разказаха самите те пред репортер на БЛИЦ.

На въпрос голи и в басейна ли са имали желание да лудуват и групов секс ли практикуват, те загадъчно замълчаха и се усмихната.

Проверка на БЛИЦ обаче показа, че им е било категорично отказано да правят разгул в градската баня. Съвсем близо до нея се намира царското банче, в което Цар Борис е идвал на минерални лечебни бани. Самата баня пък преди години беше ремонтирана, стана красива и привлича много туристи. 


Родопската компания обаче не се писва в стандартните граждани, които ползват банята за къпане и напарване с топла минерална вода. Там идеята е била съвсем друга. През годините, имало и други години мераклии за групов секс в басейните на градските бани, винаги им е било отказвано, колкото и пари отгоре да са предлагали, коментираха запознати с плътската сага.


БЛИЦ припомня, че желанието за плътски удоволствия в древния Хисаря не са от вчера и от днес. Някога-през 4 век, градът е бил четвъртия по големина в провинция Тракия. Той бил е град за лечение и отдих на римския император Диоклециан. Хисаря тогава се е наричал Диоклецианополис, там императорът и знатните воини от свитата му са водили красивите си любовници, за да изпитват плътски удоволствия.

Местният археолог и екипът му намериха при разкопките си много добре запазени римски терми, в които с минерална вода се къпали древните, масажни помещения, в които са практикували масажи с благовонни масла, извършвали са се множество водни лечебни процедури.

Днес целият архитектурен римски комплекс в парк „Момина сълза“ представлява своеобразен музей на открито и е на разположение на хилядите туристи, които посещават Хисаря. 


Кристина ИВАНОВА, ХИСАРЯ

Коментирай

Греек

Греек 31.12.2018 20:14

Гнусляци.

Пенка дълбоката

Пенка дълбоката 01.01.2019 2:40

Хората искат да развъдят русалки в банята и да развиват секс туризъм. Когато в морето се прави секс се правят русалки защото трябва да има риби за да оплождат.