logo

Рени с онлайн концерти под карантина ВИДЕО

Рени с онлайн концерти под карантина ВИДЕО

Фолк звездата Рени не може да понесе факта, че заради извънредните мерки в България не може да ходи по участия и да забавлява своите почитатели. Тя се оказа доста адаптивна и намери начин да упражнява професията си онлайн и да бъде отново със своята публика. 

Вече няколко вечери Рени изнася онлайн концерт в социалните мрежи, където се радва на значителен интерес от зажаднелите за забавление хора. 

Певицата заяви категорично, че е съпричастна със случващото се в световен мащаб, покрай епидемията "коронавирус".  В кризисни моменти като този много ясно си проличава кой е човек и кой е просто егоистичен робот.

 

Гласовитата изпълнителка стартира първа от попфолк гилдията свое лайв включване във "Фейсбук" още в четвъртък, с огромното желание да разчупи поне малко ежедневието на хората, предвид обтегнатата ситуация. Онлайн концерт имаше и в петъчната вечер, когато Рени отново зарадва хората с хитове от своя репертоар, както и с популярни песни от различни стилове.

След края на второто й “нестандартно” участие, тя получава покана да пее през една от водещите платформи за българи във Великобритания. Както стана ясно в същата вечер, след множество спекулации относно английските мерки за сигурност в борбата с коронавируса, се взе решение всички заведения, кина и фитнес зали да се затворят незабавно на територията на Острова.

 

В събота, точно в 19:00 британско време / 21:00 българско / Рени се появява онлайн, за да донесе позитивизъм на сънародниците ни, които тепърва ще се сблъскват със суровите предпазни мерки. Тя не пропуска да призове всички да се пазят, да бъдат разумни и да стоят защитени у дома.

Изявата й продължава около един час, в който хората я обсипват с добри пожелания и не пропускат да отбележат, че освен страхотна певица, тя е и пълноценна личност, която се вълнува от страховете и тревогите на обикновените хора. Очаква се Рени да зарадва всички българи отново и през тази седмица.

"Възнамерявам да продължа да подкрепям инициативата “Стойте на сигурно вкъщи”, защото заразата придобива все по-големи мащаби. Трябва да бъдем отговорни и да пазим, както себе си, така и нашите деца, роднини и приятели. Аз съм позитивна,  всичко съвсем скоро ще си дойде обратно на мястото, но дотогава трябва всички заедно да се поддържаме и да не падаме духом. Фактът, че пях 3 вечери подред за всички българи на живо онлайн, е най-малкото, което мога да направя към момента. Никога не съм била егоист, нито пък меркантилна. В крайна сметка ние всички сме хора, всички делим едни и същи болки и радости. Всички ние сме поставени пред една и съща кризисна ситуация и се надявам с общи усилия да я преборим",категорична е Рени./show.blitz.bg

Коментирай

Дани

Дани 23.03.2020 10:16

Рени нали знае, че сама си пуска тези слухове. Нито някой я помни, нито има мерак да я слуша!

Реален

Реален 23.03.2020 16:35

Мислех, че чалгарките вече пеят на сила, и че всичко е бизнес и няма музика. Но още има надежда, браво.

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 24.03.2020 15:05

http://coronavirus.eti.pw