Речта на кума: Ново ВИДЕО от сватбата на Благо Джизъса

Речта на кума: Ново ВИДЕО от сватбата на Благо Джизъса

Благой Георгиев вдигна пищна сватба през уикенда във Велинград с новата си половинка - Полина, която е от заможно семейство и поне може да бъде сигурен, че не е с него от материални подбуди. 

Появиха се много клипчета от пищното тържество, но наш репортер разполага с култовата кумска реч и подробности за най-доверените хора на футболиста. 

Ето кой хвана жартиера на сватбата на Джизъса и Полина ВИДЕО

За кумове Благо и Поли са избрали Николай и Криси Арсови. Ритнитопковецът и избраният за кум Николай са приятели от няколко години. Кумът е собственик на най-посещавания нощен клуб в Студентски град, а именно Planeta by Eleven, а преди две години заедно сформираха футболна школа. Снимки на двамата в интернет има хиляди, а самият Благой Георгиев е чест посетител на дискотеката на своя кум.

 

Благой е бил видимо щастлив на сватбата си и въобще не обръща внимание на всички грозни подмятания и мемета, които се появиха в мрежата. Той е убеден, че ще остарее с Полина и именно тя ще бъде последната му жена. 

"Сватбата беше много забавна, далеч от всякаква суета. Била съм и на други светски сватби, които преминават много показно и скучно, но този път беше различно. всички се забавляваха от сърце, а Благо се раздаде на дансинга като за последно", сподели пред БЛИЦ една от ВИП гостенките на събитието на годината./show.blitz.bg

 

Коментирай

Абе

Абе 01.07.2022 13:04

Кумъ ми изглежда много интелегентно момче.