Преслава предизвика истинска суматоха в Студентски град СНИМКИ

Преслава предизвика истинска суматоха в Студентски град СНИМКИ

Певицата Преслава предизвика задръстване в Студентски град. Изви се огромна опашка от стотици почитатели, които искаха да се докоснат до гласовитата изпълнителка, която цели две години не беше стъпвала в тази част на столицата. 

Огромната опашка от пешеходци и коли на едно място създаваше впечатление, че е дошла Нова година по-рано. Толкова народ Студентски град не е виждал от началото на пандемията насам. 

Преслава бе поканена да пее на откриването на нова дискотека и успя да смаже конкуренцията и да им покаже, че не случайно е номер едно в този жанр. Очевидци издадоха, че за първи път присъстват на толкова силно участие. "Беше като на концерт, все едно сме в зала 1 на НДК. Преслава се постара много за доброто настроение, а феновете не спряха да я аплодират и да й крещят с пълно гърло тоталните й хитове", сподели пред нашата медия един от очевидците. 

Топ изпълнителката поднесе голяма изненада на почитателите си, като освен новите си песни, тя им изпълни микс от ретро парчетата си, които са любими на меломаните. Управители на клубовете се хванаха за главата при огромната тълпа, която се стичаше пред заведението в желанието си да видят на живо Преслава./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

дядо стефчо

дядо стефчо 03.12.2021 14:09

и аз я пипнах къдет не требе.

wan

wan 03.12.2021 18:02

"Суматоха" ??? Значение на думата: Безредно движение, безпокойно действие.

Ами

Ами 04.12.2021 0:04

Гледам снимката пре заведе името където ще пее Преслава и се чудя ито защо ли колко глупави са тези млади хора че какво толкова ще видят в тази Преслава и няма. Ито дистанции нито маски къде са толкова хвалещи се органи че си гледат работата

Хуйвей

Хуйвей 04.12.2021 3:34

Пипнах е за путката