Посрещнаха с шампанско и рози Цеца у нас СНИМКИ

Посрещнаха с шампанско и рози Цеца у нас СНИМКИ

Звездата на сръбската музика Цеца бе посрещната и глезена като истинска кралица у нас.

Изпълнителката на „Пиле“ бе три дни в София, където се радваше на две незабравими срещи със феновете си в култовия C’est La Vie Restaurant&Club в кв. Драгалевци.

Любимката на няколко поколения весели феновете си в C’est La Vie Restaurant&Club, а от управата на заведението я засипаха с цветя и шампанско.

Стотици рози, подарени в различни букети през дните, прекарани у нас, зарадваха певицата, която се чувстваше наистина специална.

Най- големият комплимент за нея обаче бе любовта на феновете и факта, че всички в заведението пееха с нея от първата, до последната й песен, а овациите, с които я наградиха бяха безбройни.

Сред аплодиращите я бяха бизнес елита на България. В онлайн пространството коментарите не закъсняха и всички са единодушни, че определено тези два дни са били емблематични за нощния живот у нас.

Самата Цеца също си тръгна от България щастлива от гастрола си и с обещанието скоро пак да весели столичани. За разлика от другите си идвания, този път сръбкинята заложи на личния си автомобил, а не на частен самолет.

Пред „Телеграф“ от заведението разкриха, че буквално за часове са били разпродадени всички места и за двете вечери и допълниха, че ще продължават традицията и скоро на сцената ще излезе още една от най- големите звезди на Балканите./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 22.10.2022 14:39

Простотия до шия=чалгаропитеци.

Ами

Ами 22.10.2022 23:07

Тази, все още ли съществуват простаци и простачки за да я слушат. Ужас!