Певецът Моисей: Да не забравяме, че сме лъвове ВИДЕО

Певецът Моисей: Да не забравяме, че сме лъвове ВИДЕО

Певецът Моисей, който стана популярен покрай дуета си с Ангел, който бе сформиран в "Х Фактор", си сбъдна една от големите творчески мечти, защото най-накрая създаде песента, за която си мечтае от много години насам.

Двамата с Ангел отдавна са разделени като дует, но след това животът на Моисей става даже още по-динамичен и интересен. А ето, че и като солов изпълнител той жъне не малки успехи.

Най-новата му песен "Гласът на народа" има доста амбициозна цел - да кара всеки българин да се припознава в посланието.

"Тази песен посвещавам на българския народ. Никога да не забравяме, че сме лъвове! За мен е чест, че във видеото се включиха спортистите:
Мария Руневска, Маргарита Чанева и Стоян Плугарски, както и кукерската ни група „Йорданови Арт и Приятели“. Благодаря на всички мои приятели, които застанаха до мен и вдъхнаха живот на тази идея", споделя изпълнителят.

Песента е по музика на Даниил Стойчев и Моисей Стойчев (VibeStudio). Аранжиментът е на Стойчо "Stinki" Иванов, Даниил Стойчев и Емил Митов. Текстът е на Моисей Стойчев. Режисьор на видеоклипа е Радостин Събев – Шошо.

Моисей и брат му Даниил Стойчев преди няколко месеца създават свое студио и решават да сътворят нещо, което да се предава през поколенията. В песента са включени няколко вида пиано, тъпани, китари, брасове и викове на истинска тълпа. Стойчо Иванов-Стинки и Емил Митов допълват аранжимента и съчетават звуците.

Продуцентът Мадлен, предлага да заснемат видео към песента и така за много кратък период от време изграждат идеята, в която показват лицата на младите хора, които имат какво да кажат, но се вслушват и в корена си.

Радостин Събев – Шошо чува идеята за клипа, вдъхновява се и доразвива концепцията. Моисей решава да събере всичките си приятели на едно място и заедно да участват в този проект.

В него взимат участие и някои от най-успешните ни млади спортисти, които носят медали за България: Маргарита Чанева – многократен шампион по бокс, Стоян Плугаров – талантив тенисист и Мария Руневска – хокеистка, която се завърна с бронз от зимните младежки олимпийски игри в Лозана, Швейцария.

Любопитна подробност е, че Моисей е облечен с дреха, в която е вплетена и народната шевица. Във видеото показва и майка си Калина, която е с народна носия и му поднася пита. Кукерската група в лентата е "Йорданови Арт и Приятели", в която певецът е кукер, а брат му Даниил взима участие като тъпанджия./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 21.03.2020 0:11

http://coronavirus.eti.pw