logo

Обърнаха ли резбата? Мария Илиева и Папи Ханс в опасна близост до... (СНИМКИ)

Обърнаха ли резбата? Мария Илиева и Папи Ханс в опасна близост до... (СНИМКИ)

Участниците от тазгодишния сезон на "Като две капки вода" му отпуснаха края на афтър партито на формата. С много алкохол, луди танци и фриволно поведение те отприщиха събраното напрежение през трите натоварени месеца в "Капките". 

Някои от тях явно са прекалили с алкохола и са се почувствали съвсем в свои води. Купонът до такава степен изригнал, че част от звездите попаднали в необичайни за останалите ситуации. Мъж с мъж, жена с жена - това се наблюдавало на зрелищния тайнствен купон на риалити формата на клана Халваджиян. 

Мария Илиева  без притеснение понечила да се целува с жена. По непотвърдена информация става въпрос за една от близначките Алекс и Влади. Нейният колега Папи Ханс пък дотолкова се разгорещил в танците с един от танцьорите на балета на шоуто, че позите им на сцената възмутили по-консервативната част от екипа. 

Милко Калайджиев пък от своя страна не спирал да прегръща и целува Папи. Мустакът на Републиката се надявал, че актуалният "Кекс" ще запише дует с него и по този начин ще си вдигне малко имиджа и участията му ще набъбнат.

Мария Илиева пък се появила на купона с роклята, с която имитираше Бионсе. Секси облеклото привлече вниманието на всички с огромните цепки отстрани, които позволяваха и на слепите да зърнат най-интимните й части./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

ЕГАТИ!!!

ЕГАТИ!!! 03.06.2019 20:50

ДА ИМ ЕБА МАЙКАТА И НА ЗВЕЗДИ И НА АРМЕНЦИ.ЧИСТИ ПОМИЯРИ.ТАКИВА И ПАРИТЕ НЕ МОГАТ ДА ИМ ПОМОГНАТ.

taka e

taka e 03.06.2019 22:58

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук ! Нужен е минимален депозит от 10 евро!Вчера спечелих 1772 евро ! https://bit.ly/2vGdh7g

Алооооо ЕГАТИ !!!

Алооооо ЕГАТИ !!! 04.06.2019 0:44

Голям задръстеняк си! Освен ако не си някой на 80 години.