"Обич и песен": Естрадните динозаври разцепиха НДК с хитове и препълнен салон ВИДЕО

"Обич и песен": Естрадните динозаври разцепиха НДК с хитове и препълнен салон ВИДЕО

Заключителният концерт от турнето "Обич и песен" бе на 18 октомври в зала 1 на НДК, а звездите се оказаха в пъти повече от очакваното.

На сцената с любими хитове се отчетоха най-големите родни звезди, а наш репортер имаше честта и удоволствието да се разходи с микрофон в ръка зад кулисите и да проследи какво се случва там, както и да хване първите емоции на развълнуваните изпълнители. 

Пред нашата камера застанаха Йорданка Христова, Мими Иванова, Силвия и Теди Кацарови, Нелина, Елвира Георгиева, Мая Нешкова, Петя Буюклиева и Роси Кирилова. С голямо вълнение разкриха интересни неща от професионалния и личния живот, които няма да ви оставят безразлични. 

На голямата сцена се качиха още Тони Димитрова, Ева Найденова, Тоника СВ, Братя Аргирови и много други обичани звезди от едтрадната музика. Организатор и продуцент на събитието "Обич и песен" е Евгени Боянов, който цяла вечер не спря да получава похвали за перфектно свършената работа. А феновете в залата питаха кога ще бъде следващият концерт, тъй като искат отново да изпитат тази неописуема емоция, която не може да се обясни - тя само се преживява. 

Ето кои големи имена застанаха пред камерата на БЛИЦ и какво споделиха за нашите читатели:

 

Коментирай