logo

Няма да повярвате какво се случи на Нелина по време на участие! На сцената се качи... ВИДЕО

Няма да повярвате какво се случи на Нелина по време на участие! На сцената се качи... ВИДЕО

За дългогодишната си музикална кариера Нелина е виждала какво ли не, но животът непрекъснато ни поднася нови изненади и ни кара да удивляваме от нещата около нас. 

Певицата с космически глас сподели пред наш репортер, че на участието в Царево отпреди няколко дни й се случило нещо, което до този момент не е виждала.

Нелина за първи път пее на на сцена в морето, която се намира на алеята край пристанището в Царево. Певицата успяла да събере значително голяма публика и веселила гостите с песни от различни стилове. 

Голи мъже налазиха Нелина ВИДЕО

Нелина смая мъжете с това признание, че си пада по... СНИМКА

Най-заклетият фен на певицата обаче се оказа...куче. Мъникът явно е пленен от майсторските народни изпълнения на Нелина, защото изяви желание да се качи на сцената при нея. Собствениците не успяха да удържат любимеца си, който напираше да се докосне до звездата на вечерта. 

Изпълнителката на "Босилка" подходи с чувство за хумор и дори отправи специален поздрав към своя нов напорист почитател. "Е, досега не бях поздравявала куче!
Случи ми се в Царево! Щом ме е уважило милото с вниманието си на сцената, как да не го поздравя?!", пише Нелина в социалната мрежа. 

"Почивам от 22 години всяко лято в Царево при приятели. През последните години то разцъфна пред очите ми. Всяка година е все по-красиво и благоустроено. Крайбрежните алеи откриват прекрасна гледка от високо към морето, озеленени са, осветлението е със слънчеви панели, поставени са множество пейки и съоръжения за развлечение сред китни градинки, осеяно е със заведения за хранене, барове, ресторантчета. Центърът е реновиран, изключително красив и е любимо място за снимки на туристите. На тяхно разположение са множество магазинчета, разстоянията не са големи, можете да се разходите с открито бусче и да стигнете до близките плажове Арапя, Оазис и до съседното Лозенец", споделя Нелина за любимия си морски курорт. 

Гласовитата изпълнителка е в трескава подготовка за завръщането си на сцената на "Пирин фолк" в края на месеца. Тя ще участва в конкурса за нова авторска песен в дует с Васко Лазаров. Песента "Горди българи“ се радва на значителен интерес и отсега е сочена за един от фаворитите на гала вечерта в Сандански./show.blitz.bg
 

 

 

Коментирай