Новата "Мис Сливен" е бъдеща психоложка и... СНИМКИ

Новата "Мис Сливен" е бъдеща психоложка и... СНИМКИ

15-членно жури избра 18-годишната Памела Димитрова за носителка на титлата "Мис Сливен" 2022, която ще участва в националната надпревара за титлата Мис България на 10-ти ноември.

Лентата и короната й бяха връчени на бляскава церемония от зам.-кмета на общината Пепа Чиликова и "Мис Сливен" 2019 Симона Рачева. Памела учи банково дело в ПГИ Сливен, а в бъдеще иска да продължи висшето си образование в сферата на психологията.

Бъдещи адвокатка, лекарка и певица се борят за короната на "Мис Сливен" СНИМКИ

Пред препълнената зала Сливен бяха избрани и подгласничките на Памела. Първа подгласничка стана Филипа Василева /16г./, лентата и короната й връчиха "Мис България" 2018г. Теодора Мудева и продуцентът и тв водещ от "Ориндж Каунти" /Калифорния/ Зий Ребело, който пристигна в града, специално за конкурса.

"Мис България" Теодора Мудева търси новата "Мис Сливен" СНИМКИ

Филипа учи в природо-математическа гимназия "Добри Чинтулов" и в бъдеще иска да стане фармацевтка.

За втора подгласничка журито избра Белослава Златева на 20 год. Тя учи “Международни икономически отношения”. Лентата и короната й бяха поставени от лицензиантката на конкурса Мис България Ирина Папазова и Мехмед Мехмедов- спортист и световен шампион по културизъм.

Певицата Боряна Баташова ще блести като водеща на "Мис Сливен" СНИМКИ

След бурни аплодисменти, Белослава бе избрана и за Лице на публиката. Трета подгласничка стана Патрисия Дренска /16г/. Тя иска да учи право, а хобито й е да бъде фотомодел. Лентата и короната й връчиха Мис Източна Европа 2009 Ирина Кръстева и Вице Мис Бургас 2020 Десислава Тишева.

Красавиците дефилираха в три тура – с елегантните тоалети на „ДИКА“ , в кежуал стил с дизайнерски тениски на Стоян Радичев, а също и в негови официални рокли. За цялостната визия на участничките се погрижиха екипа на “House of beauty”. 

Водеща на церемонията беше певицата Боряна Баташова, която вдигна публиката на крака с изпълнението си на песента на Паша Христова "Повей, ветре". Оперната прима от Бургас Веси Тодорова също зарадва публиката с две забележителни изпълнения. Танцовата двойка от клуба по спортни танци „Туида“ Евгени Шахъмов и Теодора Миндева откриха конкурса с невероятно танго./show.blitz.bg

Коментирай