Никой не е очаквал това от сина на Галена! Малкият стана истинска сензация в мрежата ВИДЕО

Никой не е очаквал това от сина на Галена! Малкият стана истинска сензация в мрежата ВИДЕО

Галена е от родните звезди, които рядко си позволява да публикува лични моменти в социалните мрежи. Наш репортер се добра до шокиращо видео от новогодишната нощ от семейното заведение на певицата в Арбанаси и погледът ни беше прикован от нейния малък син Александър. 

Оказа се, че в новогодишната нощ сензация е бил именно почти 5-годишният Александър. Малкият е наследил артистичното поведение на майка си и се прояви пред пълното заведение. Топ звездата на Пайнер, обаче, отнесе сериозна критика по отношение на възпитанието на сина си. 

 

На едно от изпълненията на Галена на песента "Ти не си за мен" малкият й син хвана микрофона и започна да пее. Явно Александър няма да има проблем с ученето на стихотворения, тъй като демонстрира безупречна памет по отношение на песента на майка си. 

Въпросната песен се превърна в любима на децата, тъй като в клипа Галена влиза в ролята на жива кукла Барби. Анимацията във видеото е интересна за малчуганите и те знаят наизуст целия текст. Възмутени родители се надигнаха срещу звездата, че текстът бил крайно недостоен за деца на възрастта на малкия й син. Други пък се радват от сърце на малкия, който още от сега дава заявка за купонджия и със сигурност ще бъде душата на компанията. 

Припомняме, че Галена имаше участие в семейното заведение, заедно с колегите си Георги Симеонов - JJ, DJ Дамян и Азис. А в звездната им компания се открояваше и Ивайла Бакалова./show.blitz.bg

Коментирай

С нейното

С нейното 15.01.2022 12:14

ниво на интелект т.е. липсата на такъв, друго не може да се очаква.

Ани

Ани 15.01.2022 17:53

Да е живо и здрав Алек какво толкова е направило детето а който не му харесва защо води децата си на заведения е злоба човешка

..........

.......... 15.01.2022 18:51

кой знае от чие семе е детето....! с един минет стана извесна майка му!

баста на чалгата

баста на чалгата 16.01.2022 16:14

Така се ''възпитават''бъдещите поколения простафели у държавата.

О боже

О боже 17.01.2022 11:31

Жива да не бяххх. Направо ужас. Голям сраммм.

О боже

О боже 17.01.2022 11:33

Д пицата няма вина за родителите си. Тая разпоретина...

nako

nako 22.01.2022 14:56

as mo zavreh pras vaf gazo

Жаклин

Жаклин 09.02.2022 0:24

Галена пее и се весели с децата си в собственото им заведение,там могат да се веселят и децата и,който не му харесва да си стои у дома! Престанете с тая злоба,като се правите на много интелигентни не гледайте,слушайте музиката която обичате и не си водете вашите деца по заведения!!!!