Народната певица Дения Пенчева и Орденът на рицарите тамплиери от Йерусалим с общо благотворително събитие СНИМКИ

Народната певица Дения Пенчева и Орденът на рицарите тамплиери от Йерусалим с общо благотворително събитие СНИМКИ

На стилно градинско парти народната певица и моден дизайнер Дения Пенчева представи новата си колекция дрехи и аксесоари Crystal Denia, както и специална селекция картини от Доминикана.

„Всички са запознати с моята страст и дейност на моден дизайнер, но картините от Доминикана харесах и селектирах при посещението си там преди две години. Част от приходите от продажбата им, както и от моите авторски дрехи и ръчно декорирани от мен предмети, ще даря на четири социално слаби семейства от Община Костенец, които подкрепям от известно време.“, разказва за мисията си Дения. „Като млад и обществено-ангажиран творец, припознах част от каузите на Командерия „Сердика“ – част от Ордена на Рицарите Тамплиери, че съвпадат с моята насоченост за подкрепа на деца и възрастни хора, така че решихме да обединим усилия в това благотворително събитие!“, допълва изпълнителката на RITM.

Лично Румен Ралчев - Велик Приор на Рицарите Тамплиери в България обяви инициативите, които ще подкрепят съвместно с Дения и в които се включиха с дарения много от присъстващите представители на бизнеса, артистичния свят, командери и членове на тамплиерския орден и др.

Дрес-кодът на партито беше червено и златно и се състоя дни преди рождения ден на Дения Пенчева. „Срещата с хора, с които заедно помагаме на нуждаещи се, както и представянето на моята нова колекция, приемам като своеобразен подарък за моя личен празник!“, завършва чаровната и талантлива певица./show.blitz.bg

 

Коментирай