На последното си участие в София Емануела търсеше спешно... СНИМКИ

На последното си участие в София Емануела търсеше спешно... СНИМКИ

Хитовата певица Емануела реши на стар заман да се изучи. Звездата на 'Пайнер" е записала да учи "екология", а решението е взела по време на пандемията. Припомняме, че музикалният бранш пострада изключително много по време на ковид кризата и много от изпълнителите започнаха да мислят резервен вариант за бъдещето си. 

На последното си участие в най-хитовия клуб в Студентски град Емануела открито търсеше свои състуденти и въобще хора, които се занимават с нейната специалност. А причината е изненадваща. 

Оказа се, че Емануела е закъсала с лекциите и няма голяма част от тях. Използва факта, че е на студентска почва, за да попита по микрофона дали случайно някой от присъстващите не изучава нейната специалност. "Да ми даде малко лекции", смееше се изпълнителката на "Нотариално заверен". 

Никой не се осмели да се качи при нея на сцената, а може би пък на никой не му се занимаваше по време на парти да се занимава с университет, учене и лекции. Сигурни сме, че все пак Емануела ще намери колеги, които на драгон сърце биха й помогнали. 

На певицата й е трудно да съчетава университета с нощните си участия. А откакто скъса с гаджето си Мартин, зивестен като Елвиса, Емануела е видимо по-усмихната и участията й минават изключително забавно. В "Planeta by Eleven"  Емануела се раздаде като за последно пред пълното заведение, а купонът продължи до малките часове на сутринта./show.blitz.bg

Коментирай

Ссссс

Ссссс 28.02.2022 11:06

То за тая работа се иска акъл, а не силикон. Участията са нощем, лекциите през деня. Ако толкова много й се учи екология ще ходи на лекции.