Мъжки сексимвол покори "Пирин фолк"

Мъжки сексимвол покори "Пирин фолк"

Фестивалът "Пирин фолк" тази година посрещна истински сексимвол на сцената на летния театър. Младото момче участва за първи в конкурса и веднага направи впечатление на публика, зрители и колеги.

Става въпрос за 33-годишният  Иван Паланов, роден във Велинград. Той е завършил националната Спортна Академия със специалност Кинезитерапия.

"Пирин фолк" отказа куфарче с пари

"От ранна детска възраст съм закърмен с песните от нашия край, и съм участвал на редица детски фестивали. Харесвам фестивалът ‘‘Пирин Фолк‘‘, и ми е детска мечта да участвам на него.Един от любимите ми изпълнители е Илиян Михов и на случайна среща го помолих да ми помогне за усъществяването на тази мечта.През 2018г. участвах успешно на фестивала ‘‘Фолклорна Магия‘‘ в гр.Банско. За фестивала ‘‘Пирин Фолк‘‘ 2019г. ще представя авторска песен ‘‘Пиринска мома хубава‘‘ по текст,музика и аранжимент на Илиян Михов", споделя чаровният и гласовит изпълнител.

Йорданка Върджийска с брутална излагация на "Пирин фолк"

Неговата харизма си пролича на сцената на летния театър в Сандански и не случайно грабна наградата на телевизионните зрители, които оцениха брилянтно изпълнението му на "Пиринска мома хубава"./show.blitz.bg

Коментирай