Млад наш певец направи немислимото, проби във... ВИДЕО

Млад наш певец направи немислимото, проби във... ВИДЕО

След като зарадва публиката си с дебютния си хит "Бохемски Схеми", Ивелин Иванов, известен сред музикалните фенове като Иво, вече подготвя своя следващ голям проект. Новата песен на младия изпълнител, озаглавена "В моите ръце", е обявена за предстояща премиера през февруари и вече предизвиква вълнение сред феновете.

"В моите ръце" представя нов аспект от музикалния талант на Иво, който вече има хиляди гледания в мрежата. Според източници, близки до него, песента ще запази характерния за певеца модерен стил със силни балкански влияния, но също така ще внесе и нещо ново и неочаквано, което ще остави ярък отпечатък във феновете му.

От своя страна, Иво споделя, че песента "В Моите Ръце" е вдъхновена от лични преживявания и емоции, което я прави особено важна за него. Той очаква, че тя ще се свърже емоционално с аудиторията и ще донесе ново ниво на близост между него и феновете.

Предвид успеха на "Бохемски Схеми", очакванията са "В моите ръце" да продължи тенденцията на Иво да създава хитове, които остават дълго в плейлистите и сърцата на слушателите. С тази нова песен той не само затвърждава своето място на музикалната сцена, но и демонстрира своята готовност да експериментира и развива своето изкуство./show.blitz.bg

 

 

Коментирай