Мижав интерес ли? Кичка Бодурова показа какво се случи на концерта й без Панайот Панайотов СНИМКИ

Мижав интерес ли? Кичка Бодурова показа какво се случи на концерта й без Панайот Панайотов СНИМКИ

Скандалът между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов още отеква в светските хроники, а всички се чудят как е минал концерта на певицата, за който колегата й обяви, че има "мижав интерес". 

На 11 юли обичаната Кичка Бодурова пя за бургаската публика, а по нейна покана на концерта трябваше да излезе и Панайот Панайотов. Двамата се сдърпаха броени дни преди датата, а естрадната легенда си позволи да излъже за причината, поради която няма да пее в Летния театър. Вместо това унижи колежката си, че имало "мижав интерес" към нейния спектакъл. 

 

По-късно стана ясно, че Бодурова е премахнала Панайот от програмата, тъй като имал големи изисквания и отказал да изпее нейна любима песен. Решила да не си вдига кръвното с безумните му капризи и да си проведе концерта нормално и спокойно. 

За лъжливите думи на Панайот Панайотов по адрес на Кичка и интереса към концерта й говори препълненият Летен театър в Бургас. Не остана едно празно място, а певицата вече се чуди дали да не направи и втори концерт, за да могат и други желаещи нейни почитатели да я видят и чуят на живо. 

"Благодаря ти, мой роден Бургас! Благодаря на всички, дошли от близо и далеч", написа Бодурова и показа снимки, на които ясно си личи, че интересът към нея е огромен. Уви, снимки от концерта на Панайот Панайотов в София така и не се появиха. Вероятно заради "мижав интерес"./show.blitz.bg

 

Коментирай

цпец

цпец 12.07.2022 15:37

Тези снимки актуални ли са?Питам,защото много сме лъгани.

777

777 12.07.2022 15:48

Доста са му опъвали кожата на лцето на П.Панайотов. Да направи концерт в родния му Айтос, или в Сливен където е учил. И без това е възпял този град с песен, а за Бургас нищо не е пял, макар да е по близо до морския град.

domuni

domuni 12.07.2022 16:15

Кичка е велика певица. Тоя Панайот е като баба Яга, незнам кой ще отиде на концерта му. Кичка е на светлинни години преди него.

Соня Димитрова

Соня Димитрова 12.07.2022 18:28

И двамата са много добри, имат хубави песни, харесвани и от млади и стари.далече сме от дразгите им.трябва да сме доволни,че ги има и че е все още имаме удоволствието да ги гледаме и слушаме

Звезда

Звезда 12.07.2022 18:45

Панайот е един изкукаал старец с боядисана коса! Пее песни от 70-те години на миналия век, нищо ново! Мисли се за голямата работа! Злобар! Говори срещу колегите си, неадекватен!

lady_in_white

lady_in_white 13.07.2022 1:53

Да актуални са

Ева

Ева 13.07.2022 2:06

Типична злоба и завист на посредствен певец,какъвто е бил винаги, на всичкото отгоре и прилича на бабиера от наглата....

Пламен

Пламен 13.07.2022 6:08

Тези двамата са такова дъно, че няма накъде повече...

Георги v.

Георги v. 13.07.2022 6:23

След като я харесват и има публика, какъв е проблема. Да пее и радва феновете си. Възрастта няма значение,особено когато човек е кадърен. Това, че някой не я харесва /между другото и аз не я харесвам/ не значи, че не трябва да пее. Тя си има почитатели, пълни залите и това е положението.

Sodom

Sodom 13.07.2022 14:52

Не бих отишъл и безплатно на концерт на Кичка Бодурова. Просто си направиха реклама тъпите кукери а шараните лапат ли лапат

Ела

Ела 14.07.2022 2:58

За незнаещите, летният театър не е толкова голям. Кичка, като е такава звезда и пълни зали, защо не направи концерт на стадиона? Летният е с буквално мижав капацитет за 'звиздъ' от нейния ранг, а именно дърта брънтия, която се мисли за двайсет годишна кокетка.