logo

Миле Китич пя пред 20 хиляди в Доспат

Миле Китич пя пред 20 хиляди в Доспат

Сръбската легенда Миле Китич бе голямата звезда от тридневния събор на община Доспат. Близо 20 хиляди души се събраха пред сцената и търпеливо изчакаха своя любимец да запее едни от най-популярните си хитове. 

Миле се качи на сцената, след като на нея вече се бяха изявили трио Сопрано и народната певица Радостина Паньова. Публиката бе достатъчно загряла, а той показа защо сръбските звезди се славят като едни от най-големите музиканти. 

Самият Миле се подкефи на макс, след като видя колко много хора го аплодират и пеят с него. Той извика на сцената при себе си водещата Елизабет Методиева и си направиха селфи с публиката за спомен. 

"Толкова много хора не сме виждали досега на събор", коментираха хора от публиката, които за първи път посещават празника на Доспат. А тази година жителите имат двоен повод да празнуват - освен ежегодния събор, тази година се навършват и 45 години от обявяването на Доспат за град. 

Организаторите се бяха постарали да угодят на всеки музикален вкус. В петък вечерта на сцената се качиха Николина Чакърдъкова и Алисия, която обаче се оказа голяма издънка. В неделя пък за доброто настроение на жителите се погрижи народната звезда Росица Пейчева./show.blitz.bg

Коментирай