Марина Тошич превзема поп жанра с "Waistline" ВИДЕО 18+

Марина Тошич превзема поп жанра с "Waistline" ВИДЕО 18+

Марина Тошич избухна с много гореща нова песен с особено провокативен видеоклип. Модел на Versace, съименник на президента Румен Радев, участва в клипа на "Waistline", а идеята за поп песен на английски се ражда преди две години, когато гласовитата певица започва своята обиколка в различни студия, търсейки подходящата песен, която да почувства емоционално и близка до същността си.

"Търсех нещо различно като звучене, музика, настроение. Нищо не беше по моята мярка, докато един ден получих обаждане от мой близък приятел, с който в момента и работим заедно. Той ми каза, че е намерил интересен композитор, който е работил с Afron Jack и Tiesto в Холандия", разказва Марина. Така се стига до среща с Оливър Роса и Babet - авторката на текста на "Waistline". Оказва се, че Марина, Оливър и Babet имат сходен вкус за музика и споделят едни и същи емоции.

"Много важно нещо за мен!", споделя Марина и допълва: "Песента беше готова за два часа. Влюбих се в нея и, въпреки че беше готова в началото на 2020-а, съм я слушала десетки хиляди пъти. Тази песен отразява моя темперамент, личност, история, както и факта, че харесвам по-лиричното звучене.

В тази песен има страст, нещо, което ме загъделичка още като я чух. Така разбрах, че това е моята песен", допълва сръбско-българската певица.

Изборът песента да е на английски е вдъхновен от желанието на Марина да експериментира с различни езици и жанрове в творчеството си. "Пътувам много в чужбина и когато ме питат за мои проекти, искам да има какво да покажа на почитателите си".

За видео-реализацията на "Waistline" певицата се доверява на Иван Димитров-Торекс, работил с Емилия, Борис Солтарийски, Райна и много други.

В ролята на екранния й партньор се превъплъщава моделът Румен Радев. Атлетичният красавец влиза в света на модата едва преди година, благодарение на приятелката си. През 2020-а той е единственият българин, който дефилира в рамките на Milano Fashion Week и то в ревю на Versace.

Малко по-късно вече има договор с американска агенция за модели. Така Марина и екипът й го откриват за клипа на „Waistline“. Някои от сцените във видеото са вдъхновени от клипа на Мадона „Justify My Love“. „Много беше трудно да намерим точния човек за клипа, защото освен физически, трябваше да ми допадне и като енергия. Все пак трябваше всичко, което показваме да изглежда автентично.“ – разкрива част от любовната история в клипа Марина Тошич.

Частен плаж в Слънчев бряг и разкошен пентхаус се превръщат в снимачна площадка на клипа, заснет през 2020-а. Марина решава да отложи премиерата заради пандемията. Това е и причината „Waistline“ да се появи в последния ден на октомври. Според Марина видеото е точно за такова студено, дъждовно и меланхолично време. „Waistline“ вече е в You Tube канала на Марина Тошич./show.blitz.bg