Любо Киров взе 10 бона за час и половина от...

Любо Киров взе 10 бона за час и половина от...

Един от най-обичаните поп изпълнители у нас - Любо Киров - се оказа и един от най-високоплатените, като сравненията с хонорара, който прибира, са с някои от най-оборотните имена в поп фолка.

Само за час и половина пеене, например, Любо Киров прибира "скромните" 11 000 лв. Като е важно да отбележим, че цифрата е след увеличението, което в неговия случай е почти двойно.

Любо Киров е милионер! Купи си къща за 500 000 евро!

Въпреки високата оценка, която певецът на „Целуни ме“, „Имам само теб“ и „Липсваш ми“ иска за положения труд, интересът към него не стихва. Любопитно е обаче, че с желания хонорар е № 1 в неофициалната класация на скъпоструващите поп любимци и почти в топ 5 на артистите от бранша в страната, пише "Галерия". По-тлъсти суми от него прибират единствено поп фолк идолите Преслава, Галена, Азис и Софи Маринова.

Любопитна подробност е, че близко до неговия хонорар е и този на колегата му Влади Ампов-Графа, който прибира 8000 лв., както и на Михаела Филева - 5000-6000 лв.

Немалко пари Любо Киров е успял да припечели от най-мащабния си концерт до момента - на една от най-големите сцени в Лондон през май. Зад граница той представи новия си албум "Целуни ме", който излезе на българския пазар през април, давайки заявка за предстоящите изяви в чужбина./show.blitz.bg

Коментирай

Гого

Гого 16.06.2022 17:57

Има ли идиоти,които да дават на този некадърник толкова пари?Той трябва да ни плаща,за да го слушаме.Некадърното трио-Любо киров,графа и Мария илиева

Идиотия

Идиотия 17.06.2022 10:18

Хубаво. Определени уроди плащат с награбени от нас пари за такива перекендета. Някой ден да не видим призиви да се събират пари да му се помогне, щото му трябвала животостасяваща операция!

ехохохоооо

ехохохоооо 18.06.2022 8:02

много завист злоба и простотия бре може-взема...пък и прави шоу

Любо

Любо 23.02.2023 23:58

Кой беше тоя ???