Лили Иванова смая Варна с това изпълнение ВИДЕО

Лили Иванова смая Варна с това изпълнение ВИДЕО

"Вие сте невероятна публика, беше много хубаво!" Това каза Лили Иванова веднага след концерта си в морската ни столица Варна. Примата гостува в Летния театър като част от тазгодишното си национално турне.

Изпълнителката и музикантите от LI Orchestra, и трио LaTiDa, бяха дълго аплодирани, а накрая Лили Иванова обеща, че ще има нови срещи, в случай че хората са останали доволни. И уверението за това от страна на хората дойде почти мигновено.

Феновете на Лили Иванова посърнаха след тази новина

Певицата ще гостува отново на Варна на 28 ноември, когато концертът е в Двореца на културата и спорта. А в Летния театър в града сега тя и музикантите й изненадаха с ново оформление на сцената - с осветявано в различни цветове голямо сърце, през което изпълнителите излизат пред публиката.

Звукът и осветлението са дело на Антоан Хадад.

Тези СНИМКИ на Лили Иванова зашеметиха мрежата

В началото на концерта прозвуча запис от грамофонна плоча на "Събота вечер", като песента бе завършена на живо от певицата. След "Невероятно", Лили Иванова призова публиката да попеят заедно и изпълни "Щурче", "Детелини", "Панаири" и "Ветрове", на които хората се изправиха на крака и пяха заедно с нея, аплодирайки я бурно. "Предупреждение" също се оказа сред любимите на зрителите. 

Бисът, който поднесоха музикантите, бе "Камино", в която прозвуча "диалог" на китарите на Ангел Дюлгеров и Иван Йорданов-Чери и соло на цигуларя Орлин Цветанов. В LI Orchestra участват още Огнян Енев, който свири в концерта на пиано, тромпет и саксофон, Христо Михалков (бас китара) и Росен Ватев (ударни).

Годините на Лили Иванова пак под прицел! Тази година примата навършва...

Голям интерес предизвикаха албумите на Лили Иванова, които се предлагаха на специален щанд по време на концерта, както и книгата "Лили Иванова. Моят личен дневник" с редактор Валерия Велева, пише "Стандарт".

Изданието съдържа мисли на певицата, които тя е записвала през последните 15 години, и част от интервютата ѝ от последното десетилетие. Публикувани са и близо 270 снимки, като за първи път са показани архивни фотографии на нейните родители, на сестра ѝ и на племенниците ѝ.

Турнето на Лили Иванова започна в Благоевград на 10 май. На 16 юни певицата гостува във Велико Търново, след това на 20 юни - в Плевен, на 7 август е в Бургас, а два дни по-късно, на 9 август - в Созопол. Следващата спирка е на 12 август в Пловдив, на 17 август в Стара Загора, на 4 септември - Добрич, на 18 септември - Враца, на 20 септември - Хасково, на 20 ноември - Русе. На 15 и 16 декември Лили Иванова по традиция ще има два последователни концерта в зала 1 на НДК./show.blitz.bg

Коментирай

Беси

Беси 15.06.2023 17:22

Велика и на 80 и години

ьдвь

ьдвь 15.06.2023 20:09

Мазохисти.