Лили Иванова се похвали с поредна сладка победа! СНИМКИ

Лили Иванова се похвали с поредна сладка победа! СНИМКИ

Дори и по време на ковид пандемия, Лили Иванова е в стихията си. Примата на родната популярна музика може да се похвали с поредния си голям успех, след като турнето й завоюва първо място по продажби на билети.

Легендарната певица оглави Топ 10 в системата на Eventim и успя да надмине световни звезди като Андре Рийо, Дейвид Гарет, Грегъри Портър, група Godsmack и други. Единственото друго българско име в подредбата е това на виртуозния цигулар Васко Василев, който се нарежда на девето място с трите си летни концерта.

 "Уважаема публика, благодаря!", написа в официалния си профил в социалните мрежи Лили Иванова по повод голямото постижение.

Очаква се да бъдат пуснати допълнителни дати за някои от градовете. Това вече се случи с Ловеч. Всички билети за обявения първоначално концерт бяха разпродадени за 24 часа, пише "Монитор".

Поради огромния интерес от екипа обявиха още една дата за изява в Ловеч. Освен на 27 април, легендарната изпълнителка ще забие ток на сцената в града на 27-и юни.

Старт на турнето ще даде родният й град Кубрат. Там тя ще пее на 14 април. Мястото е народно читалище „Св. св. Кирил и Методий“, а часът – 20. Ден по-късно Лили ще зарадва меломаните в Разград с концерт в драматичен театър „Антон Страшимиров“ от 20 ч.

На 26 април примата ще се поклони в театъра в Търговище. 15, 16, 19 и 20 юни са запазени за градовете Враца (Драматично-куклен театър Враца), Монтана (Драматичен театър „Драгомир Асенов“), Козлодуй (Дом на енергетиката) и Видин (спортна зала „Фестивална“).

На 24 юни певицата ще отправи музикален поздрав към феновете във Велико Търново (Дворец на културата и спорта), на 26-и към тези в Габрово (спортна зала „Орловец“), а на 28-и – Плевен (Летен театър).

На 12, 14 и 16 юли е ред на градовете Пазарджик (спортна зала „Васил Левски"), Бургас (Летен театър) и Варна (Летен театър).

На 11 август Лили ще развълнува публиката в Созопол (Летен театър), а на 13-и в Пловдив (Античен театър). Турнето на изпълнителката на "Щурче" продължава през месец октомври.

На 3-ти тя ще изнесе концерт в Хасково (спортна зала „Држуба“), на 5-и в Ямбол (спортна зала „Диана), на 7-и в Сливен (спортна зала „Васил Левски“), на 12-и в Смолян (Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“), а на 13-и в Панагюрище (Театър дом-паметник).

На 15 октомври тя ще пее в Сандански („Дом на културата“), а на 17-и в Благоевград (спортна зала „Скаптопара“). През ноември идва ред на градовете Шумен (Драматично-куклен театър „Васил Друмев“) и Добрич (зала „Добротица“).

Последната обявена спирка по традиция е София. Този път Лили ще превземе най-голямата зала у нас – "Арена Армеец". Мегаконцертът там ще се състои на 4 декември от 20 ч. Билетите са на цена от 50 до 250 лв.

Гърбът й на сцената ще пазят музикантите от LI ORCHESTRA – Ангел Дюлгеров (китари и цигулка), Огнян Енев (пиано), Орлин Цветанов (цигулка), Веселин Веселинов – Еко (контрабас и бас китара), Росен Ватев (ударни и перкусии) и LaTiDa (беквокали)./show.blitz.bg

 

Коментирай

тиготури угазаки

тиготури угазаки 21.02.2022 21:28

ай сиктир с тая мумия бе

nireton@gmail.com

[email protected] 21.02.2022 22:35

Lili deserve her public and money! The greatest one!!!!

XyZy

XyZy 22.02.2022 14:53

Ало, хейтърите, няма ли да млъкнете?!? Как не разбирате, че това, което прави Лили Иванова е направо геройство!