Лили Иванова накара Пловдив да забрави за К-19 СНИМКИ

Лили Иванова накара Пловдив да забрави за К-19 СНИМКИ

Лили Иванова направи така, че в Пловдив да треперят от вълнение дни наред, а причината е предвидима - концерт в Античния театър на примата на родната популярна музика, чиято публика бе повече от екзалтирана.

В Града под тепетата стана още по-горещо, а трибуните на Античния театър бяха препълнени до краен предел, като хората бяха насядали дори и по стълбите, и изобщо навсякъде, където видят свободно местенце. Поради големия интерес бяха пуснати за продажба всички места в Античния театър.

А певицата очаквано бе посрещната с бурни аплодисменти, които не спряха не само след края на всяко от изпълненията й, но и дълго след края на концерта, който е част от националното й турне.

Изненада! Лили Иванова се обясни в любов на мъж!

 

Лили Иванова на зверски режим, вижте какво прави... СНИМКИ

"Добър вечер, Пловдив", написа в личния си профил в социалните мрежи изпълнителката на "Ветрове", а публикацията й бе допълнена от три сърца в израз на любовта й към многобройната й публика.

"Невероятно изживяване, от много години искам да съм на ваш концерт и тази вечер сбъднах тази моя мечта. Бяхте невероятна, благодаря ви от цялото ми сърце и душа за това, което почувствах. А именно възхищение и поклон, дълбок поклон пред вас. Незаменима сте, прегръщам ви и ви благодаря", "Неповторима! Уникален концерт! "Пловдив си е Пловдив"!", "Благодарим ти, Лили! Невероятно изживяване! Бъдете благословена!", са само малка част от коментарите под снимката от концерта на примата в социалните мрежи./show.blitz.bg

 

Коментирай

ХХХ

ХХХ 15.09.2021 12:02

Някъде пишат, че концерта бил провал, дали е истина или просто хейт?!

мили ванили

мили ванили 15.09.2021 18:38

Ненорм@лници!

Катя

Катя 15.09.2021 18:49

Концерта във Варна , беше меко казано провал. Ние всички я обичаме и уважаваме, но както има начало, така има и край, За нея е по добре да завърши шеметната и звездна кариера сега, когато все още е на върха, отколкото след това. Да е жива и здрава, но реалноста е такава.

глас

глас 15.09.2021 19:04

В Пловдив те е имало финал! Тя се е скрила....Публиката викала - Върнете ни парите...

Мими

Мими 15.09.2021 21:05

Бях на концерта в Пловдив, беше наистина провал.Не беше доволна от озвучаването, четеше текста на песните си, а на места даже и не пееше и си тръгна...Час и десет минути продължи, един път на бис и това е. На мене ми е много мъчно за Лили, явно вече и е трудно.

Питащ

Питащ 15.09.2021 21:24

А санкции ? Или те са за балъците?

Паметлив дедо

Паметлив дедо 16.09.2021 0:09

През 1961 година Лили Иванова беше подгряваща певица на шведският състав " Северните тигри" и солистка Джейн Сверт!! Концертът се състоя в Летния театър на Пловдив!!!

ИВО

ИВО 16.09.2021 0:18

НЕВЕРОЯТНА ,ДАРЕНА ОТ ГОСПОД КРАСИВА ТАЛАНТ КОЙТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРИТЕЖАВА ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА ЛИЛИ ОБИЧАМЕ ТЕ МНОГО СИ НИ НУЖНА В ТАЗИ КАКАФОНИЯ И ДИКТАТУРА КОЯТО СЕ ВИХРИ В БЪЛГАРИЯ ЛИЛИ МОЛИ СЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ ТЕБЕ ГОСПОД ТЕ ЧУВС ЦЕЛУВКИ ПРЕКРАСНА ФЕЯ

DarkLord

DarkLord 16.09.2021 2:40

Не е ненормална лудата бабишкора, родена през 34-та година, ама пр. н. е., дето никога не е и можела да пее. Луди са баламурниците, дето плащат тлъсти пачки, за да слушат фалшиви трели и да хващат як ковид..