logo

Криско с насълзени очи призна, че... СНИМКИ

Криско с насълзени очи призна, че... СНИМКИ

Наскоро рапърът Криско официално призна, че ще става баща. С приятелка му Цвети са на седмото небе и с нетърпение чакат щастливото събитие през есента. 

Приятели до рапъра разправят, че благата вест дотолкова е променила Криско, че съвсем загърбил предишния си грешен начин на живот. Напоследък изпълнителят на "Почивни дни" бил толкова щастлив, че дори хората от офиса му са изненадани от внезапната положителна промяна.

Криско направи нещо много грозно в Пловдив

Явно и неговите фенове усещат какво го радва в момента и на едно от последните му участия в Слънчев бряг успяха да уцелят право в сърцето със специално подготвен за него подарък. Криско получи тениска с надпис "баща-мечта", което го накара да се просълзи и да заяви от сцената, че няма търпение да стане баща. 

Война в шоубизнеса! БГ звезди нападнаха Криско!

На сцената с Криско се качи и неговото протеже Тита, цялата облечена във "Версаче". Тя бързо събра погледите на всички посетители, които единодушно стигнаха до заключението, че е станала голяма мацка. Откакто се събра с гаджето си Виторио направо сияе и бързо е успяла да стопи сланинките, които миналото лято щедро тресеше по плажа./show.blitz.bg

Коментирай