logo

Криско поздрави студентите с „Шушана”

Криско поздрави студентите с „Шушана”

Хип-хоп звездите по-задружни от чалгата

Пампорово се оказа най-горещата точка навръх студентския празник. 3000 студенти се включиха във фестивала –Пампорово, който се провежда за втора поредна година. Организаторите от Event Academy бяха изпипали всеки детайл, за да осигурят едно незабравимо парти на всички, които им гласуваха доверие и се включиха в най-мащабното празнуване на 7 и 8 декември.

Специално построена шатра във вилно селище „Малина” побра 3000 студенти в първата вечер и толкова във втората.

На 7 декември вечерта мина под тематиката на HIP-HOP & COMMERCIAL, а на сцената се качиха „СкандаУ”, Тита, Криско, Димчо и Вирго. На 8-и пък партито продължи в поп фолк стилистиката, заедно с Фики, Алисия, Джена и Гъмзата.

„Интересът към фестивала не е случаен. Той се дължи на цялостната концепция и програма, както и на курорта, който сме избрали да бъде домакин. Пампорово е едно от малкото места, което е успяло да запази връзката между природата и човека.

Студентите усещат това нещо. Тази година интересът е още по-голям е сравнение с миналата. Ние сме се погрижили за абсолютно всичко. Съдействие и подкрепа получаваме от общините Смолян и Чепеларе. Идеята на шатрата е да събере всички студенти и да празнуват под един покрив, а не да бъдат разкъсани в отделни зали и хотели. По този начин се социализират помежду си, създават се контакти за цял живот. Тези моменти се помнят дълго. Радвам се, че за втора поредна година провеждаме фестивала, който тепърва придобива по-голяма популярност“, казва Петър Стоичков, който е един от управителите на Event Academy.

Репортер на „ШОУ” бе на мястото на събитието, където забеляза, че хип-хоп звездите са по-единни от чалгарите. Тото от „СкандаУ”, Криско и Тита се настаниха удобно в бекстейджа и не спряха да се забавляват, без да си придават излишна важност.

Дори накрая, по време на последното парче на Вирго, всички те се качиха на сцената при колегата си и взривиха цялата шатра.

Не така стоеше въпросът с поп фолк звездите, които избягваха да се засекат с останалите си колеги в бекстейджа. Алисия изчака реда си в колата и дори не поздрави колегите си, което им направи грозно впечатление и не остана неизкоментирано от тях. Джена и Фики пък побързаха да разменят опит в отглеждането на децата си, тъй като и двамата са млади родители. С тях бяха и половинките им – Наско на Джена и Гюлджан на Фики.

Покрай дуетите си със Слави Трифонов, Криско определено залита все повече към чалгата. На фестивала обаче поздрави студентите с актуалната „Шушана” на Наско Ментата, което се оказа кулминацията на вечерта, а екзалтираните викове на тълпата със сигурност са се чули чак в Смолян.

Както студентите, така и изпълнителите бяха впечатлени от добрата организация и купонът, който се получи. Джена бе толкова развълнувана, че си пожела догодина отново да я поканят, защото досега никога не е пяла пред толкова темпераментна публика. „Фестивалът в Пампорово... Беше взривяващо събитие. Благодаря ви за поканата и възможността да пея на тази сцена”, написа тя след участието си. От сцената направи и първия си лайф в инстаграм и фейсбук и написа: „Заслужаваше си първия ми лайф”.

Коментирай