Криско обяви голяма новина и хвърли всички в ступор СНИМКА

Криско обяви голяма новина и хвърли всички в ступор СНИМКА

Хип-хоп сензацията Криско обяви сензационна новина, която никой не очакваше. Той използва социалните мрежи, за да внесе смут сред почитателите си и отприщи сериозно дискусия доколко надскача възможностите си. 

Новината от Криско идва само два дни след концерта на Тони Стораро в "Арена София" и породи още повече въпросителни сред неговите последователи. 

Криско е поредният български изпълнител, който се хвърля в дълбокото и ще се опита да напълни най-голямата зала в София. 

 

"Това е за всички, които пораснаха с тази музика. За всички, които са преживели поне един момент на фона на някоя моя песен. Този концерт е обобщение на всички тези 18 години на сцената. Това е моментът, в който заедно ще пресъздадем всичките си хубави спомени. Бъдете с мен на най-големия ми концерт, който ви гарантирам, че ще остане в историята. “Старият Криско” в Арена София на 1ви Март 2025г.", обяви той. 

Билетите са вече в продажба и са на скандално ниски цени - от 40 го 80 лв. "Хубаво е, че все пак не се надскача и не слага цена като на други колеги, защото и без друго едва ли ще напълни залата", пишат в мрежата./show.blitz.bg

Коментирай