Криско и 100 кила заровиха томахавките

Криско и 100 кила заровиха томахавките

За първи път, със заявката да се превърне в ежегодно мероприятие, във Велинград ще се проведе Arte Music Festival” 2019. А на една сцена от много време насам на една сцена ще се качат вечно враждуващите рапъри Криско и 100 кила. 

Очакват ни зрелищни танцови битки! Поканени са 16 от най-добрите танцьори в страната, всеки от които се е изявявал успешно и на международно ниво! Както вече стана ясно, на 27 април (от 14:00 до 23:00 часа) ще станем свидетели на първия по рода си „Arte Music Festival”, който даде заявка да се превърне в ежегодно събитие. В него участие ще вземат едни от най-големите звезди в родния музикален шоубизнес - Криско, Тита, Дара, 100 Кила, Ъпсурт, Павел и Венци Венц, БНР, РДМК, DJ Дончо, Папи Ханс и много други.

Освен на концертна част, ще се порадваме и на страхотни танцови хореографии, които ще ни бъдат представени под формата на епични „All Styles” битки, което означава, че са позволени всички танцови стилове, свързани с хип-хоп културата – брейк, попинг, локинг и др.

16-те участници ще бъдат групирани в 8 отбора, в които ще има по двама души, а състезателната част ще протече като директни елиминации. Победителят ще грабне паричната награда от 2000 лева, която наред с любовта към танците, сама по себе си е също достатъчно голям стимул, за да видим най-доброто, на което са способни танцьорите.

За подходящото музикално оформление ще се погрижи професионално известният DJ DaBreakoff, един от най-вещите във виниления занаят!

Съвсем скоро ще разкрием и значимата кауза, зад която „Arte Music Festival” застава, както и повече подробности около шумното афтър парти, на което ще присъстват част от най-големите родни музикални звезди!/show.blitz.bg

 

 

Коментирай