K.LINA и приятелят й отново в общ музикален проект ВИДЕО

K.LINA и приятелят й отново в общ музикален проект ВИДЕО

“Nowhere” е финалната песен от трилогията "The Movies", "CEO" и "Nowhere", в която певицата пресъздава трите неща, които намира за най-важни, за да бъде щастлива - любовта, удовлетвореността от това, което прави и нестихващото желание за приключения и създаване на незабравими спомени.

“Nowhere” на K.LINA вече е във всички музикални и видео платформи. Като звучене за най-новата си песен Калина Баткова се вдъхновява от изпълнители като Lorde и One Republic, както и от европейската денс музика от началото на 2000-та година.

„Написах тази песен, мислейки си за бъдещето, когато ще мога по-свободно да пътувам и да изживявам красиви мигове с човека до мен. „Nowhere“ означава да си достатъчно свободен и смел, за да живееш вълнуващ живот. Вярвам, че хората обичат да слушат музика, която им помага да избягат от притесненията си – положителният текст, закачливата мелодия и обемните синтове на песента допринасят за това усещане.“ – разказва K.LINA и допълва:

„Посланието на песента е свободата, красотата на любовта и смелостта спрямо света.“ Клипът, дело на приятеля й – режисьорът Румен Русев е предназначен за всички, които мечтаят за нещо вълнуващо, необикновено и различно. В него е застъпена идеята за бягство от сивата реалност към един по-свободен живот, а сърцето на клипа е голямата любов и възможностите, които отключва тя към целия свят.

Актьорите в клипа Димитър Иванов, Мелис Скендерова, Мадлен Чайлева, Калин Зафиров, Мартин Желанков и Даниела Замфирова са от завършващата тази година паралелка със специалност „Кукли“ в НАТФИЗ. В клипа участие взима и младата Калина Русева. За да пресъздадат по-абстрактно усещане режисьорът и екипът снимат на две локации – столичен нощен клуб и язовир на 50 км от София.

K.LINA е автор на музиката и текста на “Nowhere”, а ко-музикален продуцент е Георги Гогов. Той е отговорен и за микса, а заедно с Алек Веждаров и за звученето на бас-китарата. „Studio Flickers“ е изпълнителен продуцент, а микс&мастър-а са поверени на професионалистите от Metropolis Studios. Китарните акорди са дело на Йордан Чипев. Калина Баткова заедно с момчето до нея, Румен Русев, пресъздават концепцията на клипа.

За Румен това е още един вълуващ проект. Прекарвайки по-голямата част от юношеските си години в Англия, той започва кариерата си на режисьор в Лондон, където снима реклами. Учи кино, телевизия и дигитални медии в „Калифорнийския университет – Лос Анджелис“ и пътува често между България, Англия и Америка.

През 2020-а година се прибира в България за постоянно и работи заедно с Кирил Кирилов – Кико по редица проекти. По време на този период Русев решава, че желае да се развива в България и създава малък колектив от артисти, който нарича “Studio Flickers”. През изминалата година снима десетки музикални видеа, реклами и филми.

Един от най-нашумелите му проекти е „КОВИД-20“, в който участват Антон Порязов, Лора Христова, Калоян Минев, Марин Рангелов и Памела Трифонова. Румен и K.LINA се запознават в средата на 2020-та година, откривайки общи интереси и много споделени емоции. Клипът към “Nowhere” е осъществен с подкрепата на официалния спонсор Национален Фонд Култура - НФК и партньорите Клуб Терминал 1 и Хотел Банкя Палас./show.blitz.bg

Коментирай