Канарите си спретнаха луд купон, а снаха им Джена...

Канарите си спретнаха луд купон, а снаха им Джена...

Шефът на известния и обичан от българите оркестър „Канарите“ Атанас Стоев, съпругата му Надя, големият му син Стоян Канара и жената, с която живее-Малина, в момента са на границата. Звездната фамилия се връща от Турция, където замина на 30 декември, за да посрещне Нова година с приятели в южната ни съседка. Купонът е бил пълен и на маск, научи „ШОУ“ от близки на Канарите. 

Заради многобройните си ангажименти снахата Джена и мъжът й Наско-по-малкият син на Атанас Стоев, са останали в България. Джена едва смогвала от участия, за това се наложило една от бабите постоянно да гледа синът на младото семейство. Малкият наследник на Канарите, който е вече на около 2 години и всички на галено го наричат Наки, е радостта и щастието на фамилията. Особено горд с него е дядо му Наско, чието име малчуганът носи. 

Иначе в Турция Канарите и приятелите им си разменили дребни подаръци, големите подаръци между фамилията били по Коледа. Другата радост на стария Канар била, че синът му Стоян вече се е кротнал, не се занимава с престъпна дейност, не всява ужас и паника сред роднините си. Преди няколко години Стоян, който също свиреше в оркестъра на баща си, излезе от затвора, където лежа 6-7 години за наркотрафик. От както е вън от зандана, той живее с жена на име Малина, двамата заедно въртят успешен хотелиерски бизнес. Стоян поддържа добри отношения с голямата си любов-фолк певицата Ивана, с която останаха приятели. 

Кристина ИВАНОВА, ПЛОВДИВ

Коментирай