logo

Изненада! Евгени Минчев отвя Миро с "Гълъбо"! ВИДЕО

Изненада! Евгени Минчев отвя Миро с "Гълъбо"! ВИДЕО

След като близо три години Миро и авторката на песента „Гълъбо” Вида Пиронкова не се разбраха по финансови въпроси, парчето логично отиде при друга звезда, която пък с изпълнението си поднесе безспорната изненада.

Лорд Евгени Минчев, чието хоби да пее е малко познато на публиката, подписа договор с Пиронкова за правата на песента.

Текстът на документа се пази в пълна тайна, но запознати твърдят, че песента вече е записана с нов аранжимент от Артур Надосян в студиото на Здравко Младенов.

Интригата вероятно нямаше да е толкова голяма, ако медиите преди близо 10 години не разкриха твърде близки отношения между Миро и известния пи ар и благотворител.

Двамата бяха засичани подозрително често заедно и нещата изглеждаха като една красива романтична любов.

По-късно в книгата си „От обратната страна” Евгени Минчев описва тези взаимоотношения в пълния им блясък, но наистина много дискретно и без имена.

Честите срещи на новия изпълнител на песента с авторката Вида Пиронкова, също създадоха предпоставки за тази новина.

Евгени Минчев сложи в малкия си джоб родни певци СНИМКИ

Неочаквана беше и наградата „Певец на годината”, категория „хитмейкър” за Вида, по време на едноименния конкурс притежаван от лорд Минчев.

Попитан дали „вземането” на песента е макиавелистичен трик за отмъщение към Миро и дали е платил висока цена за тази рокада, тогава Евгени отговори тактично:

„По морал и първенство „Гълъбо” принадлежи на Миро. След като изчаках развитието на отношенията им с Вида, аз чисто и просто се възползвах да получа правата, без да искам да ощетявам никого.

Лорд Минчев блесна на имперския бал в Лондон! СНИМКИ

Колко съм платил ли… Ами, колкото е струвало. Нарича се шоубизнес, нали…”, беше невъзмутимият отговор на Минчев, който вече е ангажирал замъка „Горинг” за снимките на клипа.

А самата Вида Пиронкова, щом чува песента си в изпълнение на Евгени Минчев, казва:

"Евгени, гълъбо мой, не съм подозирала, колко нежно, човешки, естествено, музикантски и с толкова много любов, ще прозвучи песента ми в твое изпълнение. Мога да кажа, че е много АРТ и това е голяма чест за мен, защото все пак съм артист и то не какъв да е.

Също така е много професионално поднесена. Всеки тон е кристален, всеки интервал - трепти..".

Любопитна подробност е, че в клипа към песента ще присъстват и картините от колекциите на пр специалиста.

Относно близките си някога отношения с Миро, Евгени присмехулно отклонява въпроса и повтаря, че неговите гаджета са само британци.

Евгени Минчев раздаде награди за "Певец на годината"! Почете и покойни звезди! СНИМКИ

Богат архив от снимки обаче твърди съвсем различна версия, обслужваща слуховете отпреди години.

Замъкът „Горинг”, където Евгени възнамерява да заснеме клипа на „Гълъбо” пък се намира в Уест Съсекс и е бил притежание на поета Пърси Шели. Там е написан и романа „Франкенщайн” от вдовицата на поета Мари Шели

Понастоящем архитектурното чудо с над 60 стаи е собственост на лейди Колин Кембъл - биограф на принцеса Даяна и Кралицата Майка, и един от най-добрите приятели на Минчев.

Евгени Минчев издаде колко е мъжкото достойнство на тв водещ

Винаги, когато има път натам, Евгени отсяда в замъка и двамата често са виждани да обикалят имота, хванати за ръце. От своя страна лейди Колин Кембъл е чест гост на известния пи ар и благотворител в Лондон и в София.

„Премиерата” на Гълъбо ще бъде по време на 65-я юбилей на модния император Десизо Монни./show.blitz.bg

 

Коментирай