Избират "Мистър София 2019" с грандиозно шоу!

Избират "Мистър София 2019" с грандиозно шоу!

Огромен интерес предизвиква конкурса "Мистър София 2019" за поредна година. Кандидатите тази година са повече от атрактивни, а замислената програма - многообещаваща. Конкурсът, на който "ШОУ" и БЛИЦ са медийни партньори, ще се проведе на 17 април от 22 ч. на сцената на култовото заведение Plazza Dance Center.

В рамките на един месец над 50 млади мъже се явиха на предварителните кастинги, от които комисия избра 15-те финалисти. Условията за участие в конкурса и тази година бяха момчетата да са родом или да живеят в София, да имат навършени 18 години и да са с ръст над 170 см.

Организаторите от BG Music Company за поредна година заложиха на разнообразни като визия, професии и интереси участници. Сред тях има снайперист, футболист, състезател по борба, влогър, банков служител, актьор и разбира се - професионални модели и фитнес треньори.

Онова, което обединява мачовците, разбира се, е желанието им да грабнат приза "Мистър София". Съвсем скоро ще ви ги представим един по един, за да разберете колко атрактивно шоу подготвят!

Фитнес инструкторът Ричард Величков си търси жена!

Наскоро провокативна фотосесия на момчетата засне актуалният фотограф Пейо Пеев от Art Studio Allure, а за лице на конкурса беше избрана скандалната моделка Кристин Каменова, която се превъплъти в ролята на секси генерал, пред когото мускулестите претенденти козируваха.

Както вече стана ясно, големият финал е на 17 април от 22 часа. Водеща на събитието ще бъде топ моделът Катрин Вачева, а звездно жури ще избере най-красивия столичанин. Хореографията на конкурса е поверена на Марина Стаменова - Johny./show.blitz.bg

Коментирай

Ваня

Ваня 06.04.2019 10:49

Дано да изберат наистина мистър, а не като през 2017 г. онзи Манолов Илия, който се оказа, че е гей. Нищо против обратните, но все пак конкурса е мистър не мис.