logo

Иво Танев стана първият Мистър Дядо СНИМКИ

Иво Танев стана първият Мистър Дядо СНИМКИ

Атрактивната 12-та  надпревара за титлата Мисис Баба и за първи път Мистър Дядо  се проведе при спазена дистанция, мерки за сигурност и достатъчно дезинфектанти.


За първи път в историята на този конкурс  журито определи победителите по изпратени документи и събеседване по телефона. А с титлата  Мистър Дядо се окичи един популярен мъж, който не успя да скри изненадата си. 

Снимки: Качество, дизайн и точност

Мистър Дядо – първият носител на титлата е Иво Танев- „ До сега бях дядо само на моята  внучка Алина! Вече  съм официално титулован с титлата  Мистър Дядо, но по-скоро съм разказвач  на истории от истинския живот, истории, които съм разказал в моята книга “Урок за мъже “.

Мисис Баба 2021- Диана Петрова –„За мен е огромна чест  да нося титлата Мисис Баба 2021. Короната е тежка  и ме задължава  да я нося с достойнство  и отговорност  пред нашите деца, защото децата  са нашата протегната  ръка в бъдещето. Те са нашата светлина, продължение на красотата и добротата от нашите сърца! Ще посветя усилията си и на децата с талант от международния конкурс “Васко Абаджиев” за млади цигулари за прославата на талантливите деца от милата ни и прекрасна родина България.

Първа подгласничка –Румяна Карапетрова –по професия преводач

„Това е положението….Съобразяваме се със ситуацията, но не нарушаваме традицията да коронясаме победителките ….И за първи път си имаме и Мистър Дядо  “, каза продуцентката  на конкурса Меги Савова.

По време на конкурса беше направен търг в полза на Асоциация за подкрепа на децата. А талантливите малчугани Ивайла Мацина и Елица Узунова  изнесоха мини концерт пред подбраната публика.  Водещи на събитието бяха – Елизабет Методиева и актьорът Ники Сотиров./show.blitz.bg


 

Коментирай

Дядо Шишарко

Дядо Шишарко 14.05.2021 15:55

Да е тея баби , да еба .... !