logo

Ивана изненада Меди на участие и го... СНИМКИ

Ивана изненада Меди на участие и го... СНИМКИ

Голямата звезда на родния поп фолк Ивана направи изненада на младия си колега Меди и се появи на негово участие в Слънчев бряг. Изпълнителката на "Шампанско и сълзи" се бе настанила на централна маса в компанията на дъщеря си и приятели.

Още щом излезе на сцената, Меди видя колежката си и отправи поздрави и благодарност, че е там. Малко по-късно я покани на сцената и двамата запяха заедно. Ивана не сдържа емоцията си и обсипа с комплименти колегата си.

Шок! Ивана се оплака от нещо много болезнено и си призна, че... СНИМКА 18+

"Момче, ти си номер едно в момента. Запази това, което имаш. Господ ти е дал голям глас, а музиката ти е създадена от сърце и затова е хит", заяви певицата.

Не сте очаквали да видите Ивана в тази поза... ВИДЕО

Същата вечер Меди направи промоция на новата си песен “Дивана”, която за минути събра хиляди гледания. Парчето е по идея на колежката му Галена, а музиката е на самият певец. Аранжиментът е на Деян Асенов, а текста на Николай Гюрманов. Ефектното видео пък е дело на Людмил Иларионов- Люси./show.blitz.bg

Коментирай

Нова

Нова 25.07.2020 12:12

Как се похаби тази иначе природно хубава жена.!? Пластики, хиалурони, все уж разкрасителни процедури, а ефектът при нея - обратен. За приличала е на ромка, и то не хубава.

баста на чалгата

баста на чалгата 26.07.2020 12:11

Тези не престанаха на сеят Чалгавирус навсякъде.

аолала

аолала 27.07.2020 10:39

чалга вирусът се характеризира с трите Д - дизинтерия, духане, диария, а наскоро добаха и едно голямо К, но няма да го пишатук че е твърде вулгарно