Йоана Буковска-Давидова се завръща с... СНИМКА

Йоана Буковска-Давидова се завръща с... СНИМКА

След близо едногодишна пауза от сцената Йоана Буковска-Давидова ще направи своя вълнуващ рестарт, след като стана ясно, че е част от качествения театрален календар на Joy Station.

Актрисата ще изостри вниманието с моноспектакъла "Променяне" още на 11 ноември, който е драматизация по книгата "Промяна" на Лив Улман и е първият в България, в който вечният враг на артиста – мобилният телефон, се превръща в негов партньор и съучастник.

Йоана Буковска пред финансов колапс, зъзне като куче пред...

Чрез специално разработено приложение за смартфон зрителите могат да добавят допълнителни реалности към определени сцени. В "Променяне" съжителстват живото, искрено до болка и омагьосващо присъствие на Йоана заедно с ярки 3D Mapping прожекции, анимации, картини и киносцени от филмовата кариера на Лив Улман.

Много порции смях ще поднесе тази сряда и колежка на Буковска - Здрава Каменова с "Една жена каза". Самата тя твърди, че това е най-забавната социална мрежа, следвайки принципа "смешно е, защото е вярно", Здрава Каменова и партньорът й Светльо Томов са събрали реални случки от живота на свои познати и приятели и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена.

След като през 2020-та клубът в Студентски град бе домакин на първия по рода си комедиен роуст у нас, в който Иван Динев-Устата получи само удари под кръста за рождения си ден, шоуменът избра Joy Station за последния си стендъп за тази година. В „Звездите отзад“ (30 октомври) ще се посмеете на воля на чужд гръб и ще си поръчате за ваша сметка. Очаква ви вечер, в която вие няма да сте публика, а част от сценичния екип, с пряка видимост отзад към най-пикантните тайни на звездите – зад завесата, под завивките и надяваме се... над нещата. Вход забранен за: Софи Маринова, Евгени Минчев, Азис, 50 cent и други провинени. Специални гости: Георги Кючуков и Александър Маринков, се казва в прессъобщението.

На 4 ноември пък Деян Славчев-Део ще отговори на въпроса "Как се стигна до тук!?" В рамките на час Део ще потопи зрителите в история за преодолените зависимости, за всичките си успехи и провали, за брачния си живот, както и за предизвикателството да бъдеш родител./show.blitz.bg

Коментирай

Shrek

Shrek 20.10.2021 22:16

Този боклук се прочу, само защото се събличаше под път и над път и с това, че Чочо я лансираше. Сега е дърта и номерът няма да мине, защото талант - нула.

Биби

Биби 21.10.2021 3:15

И тая Буковска на младини беше толкова не разумна, че какви ли глупости не направи. Сега вече е съвсем различна, което е много добре.

Биби

Биби 21.10.2021 3:16

И тая Буковска на младини беше толкова не разумна, че какви ли глупости не направи. Сега вече е съвсем различна, което е много добре.