Иконата на поп музиката от 2000-та GALA пристига в България за EXE BEACH FESTIVAL 2024

Иконата на поп музиката от 2000-та GALA пристига в България за EXE BEACH FESTIVAL 2024

Има едни такива парчета, които си тананикаш без дори да знаеш текста, такива, чиято мелодия ще знаеш на колкото и години да бъде, такива които растат с теб, има едни такива парчета, които са вечни и е истинска чест и привилегия да се запознаеш с артиста зад тях, защото на това му се казва изкуство.

Такъв е и случаят със световно известното парче “FREED FROM DESIRE”. Тази песен е истинска класика, която обаче катери класация на Beatport съвсем в настоящето - поредното доказателство за устойчивостта и съвършенството на този проект.

GALA или GALA RIZZATTO е гласът зад парчето на всички времена. Поп певицата е родена в Италия, но още в тийнейджърските си години заминава за Щатите, за да учи изкуства в Ню Йорк. По време на своето обучение, GALA упражнява едно от хобитата си, а именно фотографията, тя обикаля улиците на огромен Ню Йорк и снима различни лица, най-често в метрото. Така се случва и първото й демо, срещу размяна за фотография на европейски DJ, GALA записва първото си парче и без абсолютно никакви връзки в индустрията се превръща в най-горещата денс изпълнителка за времето си. Кариерата й се развива стремглаво нагоре, колаборира си със световно известни артисти като Lil Wayne, Kevin Rudolf и още много други.

Над 40 000 души скандират за още след изпълнението й в Белгия и това не е всичко, освен талантлива певица, GALA пише и оригинални парчета за филма Favola.
Второто издание на най-дългоочаквания фестивал това лято EXE BEACH FESTIVAL 2024 е причината да си говорим за шеметната GALA. 

Тя ще бъде част от втория ден на фестивала и WИNAMP XXL, добре познатата EXE концепция с най-големите хитове от 2000та. Връщаме се няколко десетилетия назад на 28ми юни, на огромната плажна сцена.

Билети за събитието можете да купите тук: https://www.eventim.bg/bg/bileti/exe-beach-festival-02-exe-beach-638182/event.html# 

 

Коментирай