Гръцка звезда пее на ухо на Елизабет Методиева ВИДЕО

Гръцка звезда пее на ухо на Елизабет Методиева ВИДЕО

Елизабет Методиева за пореден път отпразнува шумно рождения си ден. Тази година обаче празникът продължи цели две денонощия.

На 30 август водещата на "Папараци" събра в столичен клуб най-близките си приятели, сред които се оказа и най-желаният ерген Борислав Комсийски. Украсата в заведението бе изцяло в барбенски стил и любимото розово на пернишката красавица. "Това е най-якият ми рожден ден", сподели тя. 

Още подвластна на емоциите от нощта, още на сутринта се отправи към Солун в компанията на седем момичета. Наш репортер разбра, че тийнсензацията Тита е била сред ВИП приятелките на Бети по време на втората празнична нощ в Гърция.

Красивите девойки се нагласили и събрали погледите на всички посетители в едно от най-оборотните бозукита там. Същата вечер участие имал гръцката звезда Йоргос Ясемис. Талантливият певец обърна специално внимание на рожденичката като я поздрави с най-любимите й хитове и й пя на ухо цяла вечер. Усмивката на Елизабет не слезе от лицето й докато гръцки хитове звучаха в нейна чест./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай