logo

Галена яхна плюшен мечок на концерта на „Планета“

Галена яхна плюшен мечок на концерта на „Планета“

Теди Александрова и Деси Слава дублираха визията си

Безспорно Галена бе голямата звезда на концерта по случай 17 години от създаването на телевизия Планета. Освен че бе най-силно аплодирана, тя успя да предизвика фурор и зад кулисите със своето сценично поведение. Докато чакаше реда си да се появи пред пълната зала „Арена Армеец“, тя яхна един от големите плюшени мечоци, които по-късно изкара на сцената. Атрактивното й поведение бързо привлече обективите на всички фотоапарати и камери, пренебрегвайки останалите й колежки.

Галена се представи с микс от най-големите си хитове за годината и предизвика лавина от аплодисменти. На сцената при нея се качи и Тони Стораро, с когото запяха тоталния си хит „Оф, оф“, а след това и другият й актуален дует „Маракеш“ с Цветелина Янева. Галена е една от малкото звезди на концерта, която се осмели да пее изцяло на живо. Самата Цвети Янева пък не се е появявала скоро на големи концерти, но аплодисментите на публиката ясно показаха, че не са я забравили и определено имат нужда от нея и тоталните й хитове. За първи път на голямата сцена се качи и нейният дуетен партньор Денис Теофиков, за който се говори, че ще бъде следващата голяма звезда на „Пайнер“.

С ефектно шоу се бе подготвила и Татяна. Зад кулисите се чуваха подмятания, че се е бръкнала сериозна сума за огнения обръч и огньовете на сцената. Сексапилната певица удари в земята голяма част от големите имена, които седяха постно на сцената. Миксът на Татяна също бе направен добре и успя още в началото да събуди публиката и да ги подготви за купон.

Явно ресните влизат отново в мода, след като половината чалга певачки бяха заложили точно на тях. Емилия, Емануела, Глория, Татяна и Яница бяха подвластни на тази тенденция в облеклата.

Тоалетите на Емануела и Яница пък бяха почти идентични, което не остана незабелязано от наш репортер. Подобно дублиране се получи и при Теди Александрова и Деси Слава, които заложиха на къса кожена рокля с шапка.

И макар този път голотиите на концерта да бяха премерени, то една Райна стигаше да развали този мит. Успя да втрещи цялата зала с появата си с червен шлифер, след което го захвърли и остана по кожено боди с катарами и задните й части лъснаха в лицето на феновете й. Певицата разтресе задните си части пред погледа на малки деца, а злите езици шушукаха, че поведението й по би прилягало на стриптийзьорка. Тя показа умели познания в така нашумелия напоследък танц „туърк“ по време на изпълнението на песента „Бразилка“.

В концертната програма участие взеха още Анелия, Арти, Борис Дали, Ваня, Джена, Мария, Галин, Фики и брат му Емрах, Джордан, Есил Дюран, Илиян, Джулия и Устата, който за пореден път се изви и като водещ.

 

__________________________________________________________________________________

Мъжете на Емилия и Преслава зад кулисите

Емилия имаше привилегията да открие концерта на „Планета“ с ефектно шоу. Освен за всички фенове на музикалната телевизия, тя се постара и заради своя съпруг Жорж Башур, който проследи изявата й встрани от сцената. За първи път той посещава голям концерт с участието на любимата му жена. Той бе първият човек, който я посрещна при слизането й от сцената. Дари я с целувка, което не остана незабелязано от нашия репортер на място. Двамата изглеждаха наистина влюбени и малко след началото на концерта се изнесоха от залата и най-вероятно отидоха да празнуват успешното й участие на концерта.

Преслава също получи подкрепа от своя любим Павел, с когото станаха родители преди няколко месеца. Той бе неотлъчно до нея през цялата вечер, като й даваше подкрепа и най-вероятно се е опитвал да тушира сценичната й треска, преди да излезе и закрие спектакъла. Борис Дали също бе в компанията на своята половинка Лили. Разбира се, Наско Стоев-младши също бе неотлъчно до жената на живота си Джена.

Очаквахме да видим гаджето на Емануела – Мартин, но той така и не се появи в бекстейджа. Нито пък Благой – приятелят на Деси Слава, който я придружава навсякъде. Този път пропусна концерта, тъй като нямало кой да гледа малкия им син.

 

Коментирай