Фолк певицата Лорена показа как се пие шот от гърдите на жена ВИДЕО 18+

Фолк певицата Лорена показа как се пие шот от гърдите на жена ВИДЕО 18+

Ако си мислите, че летните страсти са само по морето, то жестоко се лъжете. В един от нощните клубове в Студентски град всяка вечер кипи живот, а гост изпълнителите се грижат за доброто настроение на тези, които се забавляват далече от морския бряг. 

На последното си участие във въпросния клуб фолк певицата Лорена срази всички с уменията си. Хитовата изпълнителка показа как се пие шот от гърдите на друга жена. 

Изпълнителката на "Жена за лудницата" обича да стимулира доброто си настроение с малките чашки, но оригиналният начин за пиене втрещи всички. Тя си хареса едно от момичетата пред нея с голяма пазва и пъхна малката чашка между гърдите й. 

 

След това помоли нейния колега Антонио, който беше като клиент в заведението, да се качи при нея и да й държи косата, докато тя намери чашката в големите гърди на брюнетката. 

Лорена бе силно аплодирана за този свой подвик и за пореден път доказа, че хората в клубовете искат сеир и да се забавляват. Тази седмица във вихъра на купона ще се потопят Лидия, Малката и Десита, а следващата седмица в култовото място ще се появяват Ариа, Теди Александрова и Ваня./show.blitz.bg