Фолк певицата Лидия с баба си на дискотека! За първи път... СНИМКИ

Фолк певицата Лидия с баба си на дискотека! За първи път... СНИМКИ

Актуалната фолк звезда Лидия заряза новата си половинка Атанас Колев и хукна по дискотеките с баба си, видя репортер на БЛИЦ. 

Преди няколко дни стана ясно, че откритието на фолк певецът Галин е гадже с бившия на Мария Илиева - певецът Наско Колев. Двамата дори не се крият, а той придружава половинката си почти на всяко участие. Е, на последното си остана вкъщи, а Лидия се появи с...баба си. 

Последното участие на изпълнителката на хита "Щрак" беше емоционално, тъй като най-отпред да я гледа се беше позиционирала нейната баба, на която е кръстена и самата тя. Жената живее в чужбина и не е гледала внучката на живо и за нея беше истинско удоволствие да види пълното заведение и как с пълно гърло пеят нейните песни. 

 Снимки: Planeta by Eleven club 

Най-актуалният клуб в Студентски град събра за първи път трите певици на Галин на една сцена. Лидия, Десита и Симона направиха своя дебют на сцената като трио, а бабата на Лидия се радваше и на трите по равно. 

Хитовите звезди от "Алфа мюзик" бяха изненадани от техен фен, който си е татуирал текста на песента им "GPS". Лидия обърна внимание на младежа и завъртя татуираната му ръка към хората, за да видят за какво говорят от сцената,/show.blitz.bg

Коментирай