Ето с кого и как Ирина Флорин ще празнува 14-и февруари

Ето с кого и как Ирина Флорин ще празнува 14-и февруари

Певицата Ирина Флорин си призна по какъв начин и с кого ще отпразнува Свети Валентин - 14 февруари. 

Изпълнителката на "Цвят лилав" не скри, че ще прекара празника с най-голямата си любов и се чувства много щастлива от този факт. 

Ирина ще отпразнува най-романтичния ден в годината със специален концерт – “Goodnight Lovers”, с което ще направи и официална премиера на най-новия си албум “Greatest Hits” – компилация от най-големите ѝ хитове.

Събитието ще се проведе в навечерието на Свети Валентин – 14-и февруари, в столичното арт пространство The Steps, а билети могат да бъдат закупени на място в деня на концерта.

“Радвам се, че ще мога да посрещна 14-и февруари с моята най-голяма любов – публиката. Подготвили сме музикална вечер с много изненади. Последният ми албум е символ на моят музикален път и празникът на любовта и виното е чудесен повод да изпълня песните от него ”, сподели Флорин.

Най-новият албум на Ирина Флорин – “Greatest Hits” включва микс от най-популярните песни на певицата, които през годините са се превърнали в емблематична част от нейното творчество.

На концерта, който ще започне в 21 часа, тя ще изпълни песни и от последния си албум – “Знак”. Всички гости на събитието ще имат възможност да си закупят диск, както и плоча на албумите “Знак”и “Greatest Hits”./show.blitz.bg

Коментирай

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 02.02.2023 22:19

Милф,само да събудя звяра...

друг дедо

друг дедо 02.02.2023 23:12

тая е дъбовански гилф горката

kravar

kravar 03.02.2023 8:39

PRADNQ OT MAZNA DIARIQ !