Ето кои родни красавици се готвят за абитуриентски бал СНИМКИ

Ето кои родни красавици се готвят за абитуриентски бал СНИМКИ

Тази година абитуриентите определено ще имат възможност да се радват на своето завършване по-спокойно от миналогодишния випуск, когато бяхме в разгара на световната пандемия. Опасността далеч не е преминала още, но по всичко личи, че балове тази година ще има, а някои от най-известните родни красавици се готвят трескаво.

Звездата от онлайн поредицата "Аз Съм Изи" Симона Милушева скоро сподели, че вече се подготвя сериозно за своята бална вечер, като пробва различни рокли, за да избере най-красивата за себе си. Червенокосата актриса дори сподели в Инстаграм кадри от пробите си в красив магазин за рокли, а последователите ѝ я обсипаха с комплименти.

Певицата Дара Екимова също завършва тази година и също е в трескава подготовка. Наскоро тя сподели следното:

"Три поредни години имах възможността да пея на изпращането на абитуриентите, които се разделяха с училище завинаги. Очите ми се пълнеха със сълзи и цялата настръхвах, очаквайки този момент да дойде и за мен. Остава един месец до моето завършване, а още нищо не е сигурно. Не се знае дали ще имаме нормален бал в нормални условия". Ние сме сигурни, че Дара ще бъде много красива и елегантна, а партито ще премине повече от чудесно.

Супер хлапето на "Игри на волята" също тази година се готви за бал, който ще се случи след броени дни. Усмихнатата и борбена Джералдин дори сподели в Инстаграм преди месеци, че вече е започнала с приготовленията за важната вечер. Към снимката тук Джери, както всички ѝ казват, поиска съвет от последователите си.

Джералдин се бе спряла на тези две рокли, но се колебаеше коя да е нейната. От коментарите под колажа пък разбираме, че последователите ѝ са категорични - трябва да е черната! Дали се е спряла на тази рокля обаче, предстои да разберем.

Скандалната Сузанита е също абитуриентка през 2021 г. 18-годишната певица не е споделяла дали ходи на проби за рокли, но едно е сигурно - ще впечатлява с визията си. Младата тийнзвезда скоро направи някои корекции по себе си, като някои твърдят, че те са били именно заради предстоящия бал, но не може да твърдим това със сигурност. Ще видим как точно ще изглежда на бала си./show.blitz.bg

Коментирай

Само

Само 15.05.2021 11:26

Само едно не разбрах. Къде са красавиците за които говорите? НО ако имате предвид топ три на бездарието и физическата нищета, извънземното Су.. нещо си, е безспорен лидер! Да разориш малоумното си семейство, за да заприличаш на чучело е своеобразен рекорд!

Само втори

Само втори 15.05.2021 20:11

И аз не го разбрах. Каква красавица е тая Дара и последната с големите джуки. Отврат. Да се смееш ли или да повръщаш.

Кпсс

Кпсс 15.05.2021 20:15

Малките к.рви ще продължат занаята на "вип" майките си.закривайте клоаката наречена БГ,

Just my name

Just my name 15.05.2021 23:58

Само не разбрах как Сузанита, която е 03 ще е абитуриентка с набор 02? Тя не е споделяла, че ще завършва тази година. Проверявайте си информацията!

Абе

Абе 16.05.2021 8:30

Дара е хубавица, но останалите... А за Сузанита просто думи нямам. Като видя тия джуки и почвам да повръщам, даже не бих й дал да ми го оближе. Гнус.

Тити

Тити 16.05.2021 14:54

"КРАСАВИЦИ" СЕ ГОТВЯТ ЗА БАЛ - АМА ТЕЗИ ЖЕНИ АБИТУРИЕНТКИ ЛИ СА? ПО НИЩО НЕ ЛИЧИ ЧЕ СА НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ, ТЕ ИЗГЛЕЖДАТ КАТО 25-30 ГОДИШНИ!

Гражданско образование

Гражданско образование 16.05.2021 17:16

А защо завършват средно образование, след като не са се ограмотили? ЕпидЕмична е обстановката, драга ми Дара! Жалко, че си трила чиновете в учишище 12 години.

Олелеееее

Олелеееее 17.05.2021 2:17

Махнете Сузанита,че плаши с тази уста!!!

българин

българин 17.05.2021 8:18

Какво хубаво българско име -Джералдин!!!

Ай чикиджос

Ай чикиджос 17.05.2021 9:37

Лъскам лъскам ама не става