Ето какво направиха участниците от "Игри на волята" след края на формата СНИМКИ

Ето какво направиха участниците от "Игри на волята" след края на формата СНИМКИ

Участниците от тазгодишния сезон на "Игри на волята" изненадващо повечето от тях запазиха приятелски отношения след края на снимките. Често се забавляват заедно, а по традиция се събират всяка вечер, за да гледат заедно епизодите на шоуто. 

Преди броени дни голяма част от най-хитовите участници си спретнаха голям купон в нощен клуб в Студентски град на участието на Галин. 

Бяхме изненадани да видим толкова много любими герой да се забавляват заедно, загърбили противоречията, които възникват по време на формата. В клуба заедно пристигнаха Цветан, Велислава, Ралица, Лефтеров, Гайтанов, Михаела, Зори, Фейгин и Касим. Изненадващо към тях се присъединиха Елизабет и Габриела от миналия сезон на предаването. 

Оказа се, че всички те са почитатели на Галин, който не спря да го поздравява цяла вечер, а след като спря да пее, се присъедини към тяхното ВИП сепаре за няколко наздравици. 

Гвоздеят на вечерта се оказа "царят на пъзелите" Касим. Галин по традиция избира няколко момчета и момичета, които качва на сцената да танцуват и накрая избира победител, на който лично дава 100 лв. под неговия прицел попадна Касим, който се раздаде на макс на сцената и показа завидни танцувални умения с ханша. Галин даде парите на друг, но пък Касим получи безплатна бутилка алкохол за компанията си, тъй като таланта му трябваше да бъде възнаграден./show.blitz.bg

Коментирай

Джаферович

Джаферович 13.10.2022 20:06

Как няма да запазят отношение,като от преди да влязат се пазнаваха и бяха двойки тройки и т.н. Защо се правите на ущипани ,към продукцията.Изцяло нагласена работа .