Ето как изненадаха Тони Димитрова за юбилея СНИМКИ

Ето как изненадаха Тони Димитрова за юбилея СНИМКИ

Днес Тони Димитрова празнува юбилей! Обичаната бургаска певица навършва 60 години, а за да я изненадат с поздрави много нейни приятели и колеги публикуваха колоритни снимки в мрежата.

В момента изпълнителката е в трескава подготовка за предстояща театрална премиера в Бургаския драматичен театър на 19 януари и ще се отдаде на работа, а не на купони, както вероятно предполагат мнозина. Въпреки това обаче, емоцията в днешния ден за нея ще е гарантирана, ако съдим по потовете във фейсбук.

Петя Буюклиева качи забавна снимка, на която заедно с Тони Димитрова и Марги Хранова се забавляват след поредния успешен концерт. "Изненадааа!!! Торти падат от небето!!! Нека всички честитим рождения ден на Тони Димитрова!!! Наздраве за прекрасната юбилярка и за много години!!!", пише певицата.

Тони Димитрова пред БЛИЦ: Никога не сме били гаджета, не цапайте името на доктора!

Тв водещият и певец Богдан Томов пък, определя Тони Димитрова като "най-слънчевото момиче в българската поп музика" и показва колко е весело, когато са рамо до рамо.

Честитките за Тони Димитрова в социалните мрежи днес ще валят една след друга и дори и тя да не отдели много време за празнуване, със сигурност ще се почувства специална./show.blitz.bg

Коментирай

Пфуууу

Пфуууу 10.01.2023 21:58

Чак пък "обичана".......от бургаски мащаб.... Че и " актриса".... неуспешни опити!!!

Приятел

Приятел 12.01.2023 8:20

Кой не обича Тони, бъди здрава и всичко което си пожелаеш ще се сбъдне

OMG

OMG 13.01.2023 17:28

Пфуууу -много простотия,злоба и завист! Честит рожден ден Тони от Чикаго ! Бъди здрава и щастлива! Обичаме те!